Utánvétel esetén ki lehet bontani a csomagot a postán (még mielőtt kifizetném), hogy tényleg az van-e benne, amit rendeltem?
Értem, köszönöm!
És ha kifizettem, majd még ott a postán kibontom, megnézem, és ha nem az van benne, akkor vissza lehet kérni a pénzt és visszaadni az árut?
Olx-ről rendelnék cipőt, ami elég drága. :)
Köszi a válaszod! :)
sajnos ez nem igaz, amit a 7-es mondott, semmiféle eljárást nem indítanak, már a szóhasználat is árulkodó, hogy a válaszoló téved
kedves kérdező, az OLX-en direkt felhívják a figyelmedet, hogy CSAK SZEMÉLYESEN vásárolj. Ezt nem poénból írják. Biztos vagyok benne, hogy rá fogsz fázni a dologra és csalódás lesz a vége. Majd jusson eszedbe, ha eljön az ideje. Én szóltam. Már előre sajnállak.
Köszönöm Neked is, utolsó!
Én csak magamból kiindulva feltételezem azt, hogy ha rendelek, akkor meg is érkezik és az, amit én kértem. Mert én elküldeném. De sajnos valóban van pár csaló. Még gondolkodok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!