Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen messze van a Népliget...

Milyen messze van a Népliget a Keletitől? Folyt. Lent->

Figyelt kérdés

életemben nem voltam egyedül a városban Budapesten és Szlovákiai vagyok.Most viszont jó lenne eljutnom Szekszárdra, a vonat elvinne engem keletibe, onnan elkéne jutnom népligetbe, onnan menne a busz, ami elvinne egészen szekszárdig :S

szóval nekem hiába irja valaki, hogy ez meg az a villamos, stb... nem találnám meg :S

2010. jan. 4. 22:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

elnézést, hogy ennyit irok :D

na az ár 15 euró körül van.az nemsok :)

és ugye népligetben a jegyet simán megveszem? ott nem kell foglalni gondolom, végülis sima út

2010. jan. 4. 23:31
 12/17 A kérdező kommentje:
ja és még annyi..hogy amikor visszaszeretnék jutni, akkor megint le kell foglalnom valahogy jegyet? nem tudok kérni akkor, amikor szállok fel a buszra? :D
2010. jan. 4. 23:40
 13/17 A kérdező kommentje:

hát eléggé bonyolult :S valamiféle meghatalmazás is kell, 14 éves vagyok.

a pénzt egyébként hol kell kifizetni?megnéztem, lehet oda-vissza jegyet is venni, gondolom akkor adnak kettőt a visszútra is majd az akkori időponthoz :)

gondolom lehet neten rendelni jegyet, vagy valami

2010. jan. 4. 23:51
 14/17 A kérdező kommentje:
:$ ja és a megállóhoz azt irja, hogy orange way pályaudvar :S az nem a népliget
2010. jan. 4. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ennyi mindenre nem tudok neked válaszolni sajnos, a honlapokon szerintem minden le van írva, jegyet elvileg lehet emailon is rendelni és akkor utalással kell fizetni! Az állomást meg megtudod nézni hol van a budapest térkép oldalon írd be a google-be! De ha nem tudsz utalni biztos van Pozsonyban kirendeltség ahol lehet fizetni telefonon érdeklödj! Személyesen nem tudsz jegyet venni, és ezeket mindig előre kell foglalni olyna nincs hogy tele vana busz és másnap mehetsz! Akkorra kapsz jegyet amikor van heyled és akkor kapsz egy számot ahova le kell ülnöd! De ha valamit nem találsza honlapon hivd fel öket és elmondják ök jobban tudják nálam! Sok szerencsét és jó utat :)
2010. jan. 5. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Az FTC stadion a Népligettel szemben van. Hogy hol állnak meg a buszok, fogalmam sincs, de szerintem közvetlenül a Népliget mellett.

Maximum át kell menned zebrán, ahhoz meg nem kell villamos meg stb :D

Na most ugye 10:45-kor indul az Orange Ways busz, beérsz 13:15-re, ami mondjuk inkább lesz úgy 13:30, tehát azt a Volán buszt lekésted.

14:10-kor megy a következő, tehát bőven lesz időd lerendezni a jegyet.

Én automatából veszek, ha veszek, de távolságit, lehet a pénztárnál kell. (Bemész az épületbe, lemész a mozgólépcsőn, és ott már megtalálod.)

De ha ott kérdezed meg valakitől, ő is készségesen fog segíteni. Szerintem (:

Diákigazolványodat, személyidet mindenképp vidd, mert a külföldi magyarokra más szabályok vonatkoznak Volánnál.

Ja és az engedélyt..

Sok szerencsét (:

2010. jan. 5. 20:20
 17/17 A kérdező kommentje:

milyen engedélyt? o.o

nincs diákom... személyim max. :D

am.egyenlőre vonattal megyek, sokkal egyszerűbb :)

mert 15.-éig nem közlekednek ezek a buszok

2010. jan. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!