Milyen messze van a Népliget a Keletitől? Folyt. Lent->
életemben nem voltam egyedül a városban Budapesten és Szlovákiai vagyok.Most viszont jó lenne eljutnom Szekszárdra, a vonat elvinne engem keletibe, onnan elkéne jutnom népligetbe, onnan menne a busz, ami elvinne egészen szekszárdig :S
szóval nekem hiába irja valaki, hogy ez meg az a villamos, stb... nem találnám meg :S
elnézést, hogy ennyit irok :D
na az ár 15 euró körül van.az nemsok :)
és ugye népligetben a jegyet simán megveszem? ott nem kell foglalni gondolom, végülis sima út
hát eléggé bonyolult :S valamiféle meghatalmazás is kell, 14 éves vagyok.
a pénzt egyébként hol kell kifizetni?megnéztem, lehet oda-vissza jegyet is venni, gondolom akkor adnak kettőt a visszútra is majd az akkori időponthoz :)
gondolom lehet neten rendelni jegyet, vagy valami
Az FTC stadion a Népligettel szemben van. Hogy hol állnak meg a buszok, fogalmam sincs, de szerintem közvetlenül a Népliget mellett.
Maximum át kell menned zebrán, ahhoz meg nem kell villamos meg stb :D
Na most ugye 10:45-kor indul az Orange Ways busz, beérsz 13:15-re, ami mondjuk inkább lesz úgy 13:30, tehát azt a Volán buszt lekésted.
14:10-kor megy a következő, tehát bőven lesz időd lerendezni a jegyet.
Én automatából veszek, ha veszek, de távolságit, lehet a pénztárnál kell. (Bemész az épületbe, lemész a mozgólépcsőn, és ott már megtalálod.)
De ha ott kérdezed meg valakitől, ő is készségesen fog segíteni. Szerintem (:
Diákigazolványodat, személyidet mindenképp vidd, mert a külföldi magyarokra más szabályok vonatkoznak Volánnál.
Ja és az engedélyt..
Sok szerencsét (:
milyen engedélyt? o.o
nincs diákom... személyim max. :D
am.egyenlőre vonattal megyek, sokkal egyszerűbb :)
mert 15.-éig nem közlekednek ezek a buszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!