Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen messze van a Népliget...

Milyen messze van a Népliget a Keletitől? Folyt. Lent->

Figyelt kérdés

életemben nem voltam egyedül a városban Budapesten és Szlovákiai vagyok.Most viszont jó lenne eljutnom Szekszárdra, a vonat elvinne engem keletibe, onnan elkéne jutnom népligetbe, onnan menne a busz, ami elvinne egészen szekszárdig :S

szóval nekem hiába irja valaki, hogy ez meg az a villamos, stb... nem találnám meg :S

2010. jan. 4. 22:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért nem jössz Szlovákiából Orange Ways-el ami alapból a népligetbe megy!? Vagy a Student Agency! Szerintem még olcsóbbak is a vonatnáál! Pozonbyan áll meg de pontosan nem tudom hogy hol, de az biztos hogy a népligetbe érkeznek!
2010. jan. 4. 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
*Pozsonyban
2010. jan. 4. 22:54
 3/17 A kérdező kommentje:

erről nem is hallottam :O

mi ez egyébként? :D pozsonyból indul?simán felszállok rá?

2010. jan. 4. 22:55
 4/17 A kérdező kommentje:

jaaj.ez busz?

nem lenne kicsit hosszú az út? bár vonattal is 3óra

2010. jan. 4. 22:56
 5/17 A kérdező kommentje:

beirtam a menetrendbe az ittenibe, hogy pozsonyból busszal budapestre...és népligethez érkezik valóban, ott van a neve is, h. Orange Ways :)

de hogy lehet, hogy két és fél órás az út? :O nem kevés az? :D

2010. jan. 4. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem szerintem 3 óra volt busszal is ha jól emlékszem! Én prágában voltam igy és odafelé is meg hazafelé is megállt Pozsonyban! Előre meg kell venni a jegyet, nem tudom Pozsonyban lehet valami irodájuk, nézz utána neten!

[link]

Most nézem hogy FTC stadion az nem tudom hogy a népligetnél van e lehet akkor máráthelyezték nézd meg a neten, ez viszont biztos hogy onnan megy:

[link]

2010. jan. 4. 23:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kevés mert autópályán jön végig és nem lazsálnak nyomjá neki rendesen :D
2010. jan. 4. 23:03
 8/17 A kérdező kommentje:

jaaj :D akkor érthető :D és mennyibe kerülne a jegy? megnézem, hogy hogyan tudnék jegyet venni :S

egyébként és ha tele lesz a busz, akkor áttesznek másnapra?:D

2010. jan. 4. 23:24
 9/17 A kérdező kommentje:
viszont nekem ahhoz a pályaudvarhoz is elkéne jutnom :S nem igazán tudnának szüleim elvinni
2010. jan. 4. 23:26
 10/17 A kérdező kommentje:
ja és ahol nincs az a csillag, vagyis nem kell előre jegyet venni, akkor elég ott megvennem?
2010. jan. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!