Milyen messze van a Népliget a Keletitől? Folyt. Lent->
életemben nem voltam egyedül a városban Budapesten és Szlovákiai vagyok.Most viszont jó lenne eljutnom Szekszárdra, a vonat elvinne engem keletibe, onnan elkéne jutnom népligetbe, onnan menne a busz, ami elvinne egészen szekszárdig :S
szóval nekem hiába irja valaki, hogy ez meg az a villamos, stb... nem találnám meg :S
erről nem is hallottam :O
mi ez egyébként? :D pozsonyból indul?simán felszállok rá?
jaaj.ez busz?
nem lenne kicsit hosszú az út? bár vonattal is 3óra
beirtam a menetrendbe az ittenibe, hogy pozsonyból busszal budapestre...és népligethez érkezik valóban, ott van a neve is, h. Orange Ways :)
de hogy lehet, hogy két és fél órás az út? :O nem kevés az? :D
Nem szerintem 3 óra volt busszal is ha jól emlékszem! Én prágában voltam igy és odafelé is meg hazafelé is megállt Pozsonyban! Előre meg kell venni a jegyet, nem tudom Pozsonyban lehet valami irodájuk, nézz utána neten!
Most nézem hogy FTC stadion az nem tudom hogy a népligetnél van e lehet akkor máráthelyezték nézd meg a neten, ez viszont biztos hogy onnan megy:
jaaj :D akkor érthető :D és mennyibe kerülne a jegy? megnézem, hogy hogyan tudnék jegyet venni :S
egyébként és ha tele lesz a busz, akkor áttesznek másnapra?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!