Disney Channel VS Nickelodeon? Melyik a jobb
Mindkettöben vannak kedvenc sorozataim, de mindkettöben vannak nagyon buta müsorok is. De mivel a Disney Channel ad disney meséket, ezért nekem az. :)
13/L
Mindkettő nagyon szupi!
A Disney a Violetta,a Liv és Maddie,a Nem én voltam... Miatt
A Nick meg a Big Time Raus,a V mint Viktória, az Icarly... Miatt
Én nekem régen a Disney volt a jobb, de most már nem, mert nem adják a Phineas és Ferb -öt. De most már a Nickelodeon, mert ott nem azok a tipikus reklám van, hanem más (pl. lufis) igaz, ott is hosszú reklám van (ahogy már valaki mondta) de nekem szimpatikusabb, különben is a Nickelodeon segítségével ismertem meg a legjobb sorozatokat, meséket és Nickelodeon filmeket.
FILMEK: Egy észvesztő hajóút, Swindle...
SOROZATOK: Icarly, Sam és Cat, Big time rush, V, mint viktória...
Mesék: A madagaszkár pingvinei, Kung Fu Panda, A tini nindzsa teknőcök, SpongyaBob KockaNadrág...
Nehogy valaki félre értsen, ez az én véleményem!
Első válaszoló vagyok (jó régi kérdés :D )
Nekem teljesen megváltozott a véleményem, az Avatár miatt a Nickelodeont egyértelműen szívesebben nézem. Sajnos mindkét csatornán kezdik elnyomni az élőszereplős "vígjátékok" a normális meséket, de míg a Disney-n már csak a Miraculous-t tudom nézni, a Nicken van azért Madagaszkár pingvinjei, Tündéri keresztszülők, stb. Igaz, hogy ezek sem a legjobb tanító jellegű mesék (ezért is szoktam rá az animékre), de még mindig jobbak, mint a "minden második mondatnál vágjunk be egy nevetést mert az nézettséget generál" típusú borzadályok. Életemben két ilyen sorozatot néztem: első a Drake és Josh a Nickelodeonon, amit Megan miatt nem hagytam abba, a második az Eb és a web, amit fogalmam sincs miért bírtam megnézni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!