Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Disney Channel VS Nickelodeon?...

HVS_fan kérdése:

Disney Channel VS Nickelodeon? Melyik a jobb

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindkettöben vannak kedvenc sorozataim, de mindkettöben vannak nagyon buta müsorok is. De mivel a Disney Channel ad disney meséket, ezért nekem az. :)

13/L

2014. jún. 26. 11:59
 2/6 anonim válasza:
Szerintem a nickelodeon a jobb mert a disney-in fél órás reklámok vannak sőt még az az idegesítő zene is van közben. Nem mintha a nick-en nem lenne olyan hosszú szünet.A Nick-en más műsorok vannak (igaz nem olyan sok),de azok is jók és sokszor mennek a tv-ben.MEGNÉZHETED A DISNEY ÉS A NICKELODEON MŰSORINAK RÉSZEIT A : [link]
2014. júl. 9. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Amióta megszűntek a régi mesék a Nickelodeonon(Macseb,Hé Arnold,Hódító Hódok,Jajj,a szörnyek!...)azóta egyik se jobb a másiknál!Mind kettő tele van új és modernizált sorozatokkal amiknek már nincs semmi mondanivalója a gyereknek.Személyes véleményem szerint a CN jobb mind a kettőnél.
2014. júl. 18. 10:06
 4/6 anonim válasza:

Mindkettő nagyon szupi!

A Disney a Violetta,a Liv és Maddie,a Nem én voltam... Miatt

A Nick meg a Big Time Raus,a V mint Viktória, az Icarly... Miatt

2014. okt. 11. 18:55
 5/6 anonim válasza:

Én nekem régen a Disney volt a jobb, de most már nem, mert nem adják a Phineas és Ferb -öt. De most már a Nickelodeon, mert ott nem azok a tipikus reklám van, hanem más (pl. lufis) igaz, ott is hosszú reklám van (ahogy már valaki mondta) de nekem szimpatikusabb, különben is a Nickelodeon segítségével ismertem meg a legjobb sorozatokat, meséket és Nickelodeon filmeket.

FILMEK: Egy észvesztő hajóút, Swindle...

SOROZATOK: Icarly, Sam és Cat, Big time rush, V, mint viktória...

Mesék: A madagaszkár pingvinei, Kung Fu Panda, A tini nindzsa teknőcök, SpongyaBob KockaNadrág...

Nehogy valaki félre értsen, ez az én véleményem!

2016. júl. 28. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok (jó régi kérdés :D )

Nekem teljesen megváltozott a véleményem, az Avatár miatt a Nickelodeont egyértelműen szívesebben nézem. Sajnos mindkét csatornán kezdik elnyomni az élőszereplős "vígjátékok" a normális meséket, de míg a Disney-n már csak a Miraculous-t tudom nézni, a Nicken van azért Madagaszkár pingvinjei, Tündéri keresztszülők, stb. Igaz, hogy ezek sem a legjobb tanító jellegű mesék (ezért is szoktam rá az animékre), de még mindig jobbak, mint a "minden második mondatnál vágjunk be egy nevetést mert az nézettséget generál" típusú borzadályok. Életemben két ilyen sorozatot néztem: első a Drake és Josh a Nickelodeonon, amit Megan miatt nem hagytam abba, a második az Eb és a web, amit fogalmam sincs miért bírtam megnézni. :D

2016. júl. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!