Vannak itt drogosok?
neha ha van fu toljuk
(2 sorbe h erdelyi vagy?)
Ha szó szoros értelmében vesszük, akkor szinte mindenki "drogos" itt, hiszen szinte mindenki drogos a 21. században. Ha már csak azt vesszük, hogy az alkohol, kávé, nikotin és gyógyszerek is drogok, már érthető miről beszélek. Ezek mind a központi idegrendszerre hatnak, tehát definíció szerint drogok.
Ha te "drog" alatt illegális kábítószerre gondolsz, nos például én szoktam élni ilyen szerekkel is :) De nem gondolom, hogy ez rossz dolog (legalábbis ahogy én csinálom). Rengeteg féle szer létezik és rengeteg féle ember aki használja. Én afféle hobbi drogos vagyok, sok mindent kipróbáltam, fontos része ez az életemnek és érdekel a téma. De tudom ésszel, mértékletesen csinálni. Nem hiszem, hogy valaha is lesz olyan része az életemnek, amikor meg fogom bánni ezt, sőt! :) Na de mi érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!