Kistermelő részére melyek a helyiségre vonatkozó feltételek?
Figyelt kérdés
Ismerem már betéve a törvényeket, de egy dologra sehol nem találok konkrét választ. Pl egy tejtermékeket készítő és forgalmazó kistermelőnek milyen helyiségre van ehhez hivatalosan szüksége? Értem ezalatt az alapterület kötelező minimum méretét, csempézés mettől-meddig kell érjen, milyen vizesblokk.....tehát konkrétumok érdekelnek, hogy megtudhassam egyáltalán rendelkezem-e ilyen helyiséggel vagy létrehozhatok-e egyet? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.#kistermelő #helyiség feltételei
2014. jún. 23. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!