Feladat: oldjuk meg a valós számok halmazán hogy kell megoldani log7 (4-x) =2?
1. Nyelvtanórára is járj be.
2. Ennyire ne legyél lusta.
3. Van házifeladat kategória is.
4. A hetes alapú logaritmus eltüntetéséért mind két oldalt a hetedikre kell emelned, így bal oldalról eltűnik a logaritmus, jobb oldalt meg ki tudod számolni, ha más nem számológéppel, onnantól meg ha nem tudod megoldani, akkor értelmileg sérült vagy.
nem értem miért kell így neki esni az embernek...
tudtommal azért van ez az oldal,hogy segítséget kérjen az ember....
ha meg így tudsz csak reagálni a dolgokra akkor ne írj inkább semmit.... :S
Tudod valahol igazad van, de valahol nekem is.
A kérdés alakja tükrözi, hogy csak odadobtad kérdést, úgy puffan ahogy esik aztán majd lesz valami. Minimális szinten sem foglalkoztál vele, mi itt nem azért vagyunk, hogy megcsináljuk a házidat, hanem azért, hogy segítsünk megérteni és megtanulni neked, mert EZ a segítség és nem az, hogy helyetted csináljuk meg. Személy szerint felháborítónak tartom, amikor így kérdeznek, ezért akadtam ki. Még arra se vetted a fáradtságot, hogy a megfelelő témában kérdezz ennek utána, nem hogy leírd mit nem értesz vagy hogy igényes formában tedd azt. Ezek után szerintem örülhetnél, hogy elmondtam a megoldás menetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!