Bibionee kérdése:
Mennyibe kerül egy esküvői DJ?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen sok szépet és jót lehet olvasni esküvőn játszó Dj-kről,de ennyi,sehol nincs egy árlista vagy bármi más. Nekem kis esküvőm lesz,és nem drága,és pont ezért gondolkodtam DJ-ben,mert az egy ember,hoz autóval magával felszerelést reményeim szerintem nem több 20 max 30 ezer forintnál. De nem találok semmi informáicót az árakról. Előre is köszi a segtséget.2014. jún. 21. 00:04
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, a szomszéd srác ugorna talán át 10-20ért, ezt nem rosszból mondom, de egy normális "DJ" egy éjszakára minimum 60-70, persze ha jó ismerősöd akkor más a helyzet.
Gondolj bele, az adó papírok a DJ-nek csak 15-20 ezer.
2/4 anonim válasza:
#1 vagyok.
Na meg ugye attól is függ, hogy a DJ-nek mennyit kell utaznia a helyre, mert ugye az is pénzbe van a már így is alap 15-20 k mellé.
3/4 A kérdező kommentje:
Hm hát lehet,hogy csak én nem látom át ezt,de nem gondoltam,hogy 15-20 ezer lenne az,hogy számlát ad. Budapesten lenne az esküvő és itt elég sok DJ van,szóval nem kellene messzire utaznia. Hát lehet próbálok akkor inkább ilyen kezdő lelkes DJ-t nem pedig 60 ezreset,mert az tényleg nem fér bele sajnos. Én nem költöttem a ruhámra se 100 ezreket,mint sok lány. Tényleg szeretnék spórolni. De köszönöm a választ.
2014. jún. 21. 01:24
4/4 anonim válasza:
Egy átlag vállalkozó, egy általa szolgáltatásról kiállított számla után kb. 40%-ot fizet be állambácsinak. Ebből kifolyólag tehát, ha azt mondja, hogy 100e Ft-ért vállal egy egész estés fellépést mondjuk 20:00-tól hajnali 04:00-ig (ehhez mondjuk dolgozik 18:00-tól reggel 06:00-ig beleszámolva az utazást a pakolást stb...) ami tizenkét óra munkát jelent, majd befizet 40.000 Ft-ot állambácsinak akkor neki 60 ezer forintja marad. Van felszerelése ami amortizálódik, fizet jogdíjat a játszott zenék után a MAHASZ-nak (nem is keveset, évente 128ezer Ft). Tehát marad jó esetben 45-50ezer forintja a százezerből. Ezt tizenkettővel leosztva 4166Ft/órát kapunk, hétvégén, éjszaka dolgozva amikor más pihen. Ez kb. a fele annak amit mondjuk az autószerelődnek kifizetsz. Szóval, de, számlát adni sokba kerül, nem adni meg még többe, mert ha a NAV egyszer rád száll (pont volt erről nemrég egy hír a sajtóban) nagyon vastagon fog a ceruzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!