Miért csak részegen érzem magamat már jobban egy buliban?
Fesztiválokon, koncerteke vagy bulikban sosem érzem magam jól csakha már ittam. Amikor józan vagyok, nem tudom felvenni a bulhangulatot, mert úgy érzem nincs is. Úgy érzem, hogy körülöttem a barátnőim mind megjátszák a hangulatot. Megy ez a műmájerkedés, ez a teszem magam mindenkinek, játszom magam a fiúknak viselkedés. De ha már ittam, már be tudok szállni ebbe az idióta viselkedésbe. Viszont úgy gondolom, hogy ez így egy kicsit gáz nem? Józanul is jól kéne éreznem magam, de akkor nem működik a dolog. Adtam már több lehetőséget is magamnak, hogy na ez jó lesz, de mégse. Úgy szeretnék végre valami gazán jót bulizni, de a valóság az, hogy mindenki megjátsza magát és ez idegesít. Jobban szeretek magamban olvasgatni, sportolni, mint bulikba járni. De félek, hogyha nem teszem sosem lesz senkim, vagy elhidegülök és kizáródok a baráti társaságomból.. az egyetlenből! Szerintetek mit tegyek?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!