Ha valakinek nincsenek igazi, állandó barátai és 17 évesen kiégettnek érzi magát és a kutyának sem kell, akkor mi a franc tartsa benne a lelket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 16:09
11/11 anonim válasza:
Barátokat nehéz találni. Sokszor, akiket annak hiszel később megdöbbensz. 1-2 lehet max. szerintem. Magamon azt vettem észre, ha egy dologgal lekötöm magam, legyen az tanulás vagy kondi utána nincs kedvem mással foglalkozni. Egyetem előtt vagyok, lehet változok, lehet nem. Nekem az elsődleges, hogy legyen sikerélményem. Legyen egy jó munkám s így tovább. Ja és egy normális nem kihasználó pár. Utóbbi talán az elsődleges, ha az megvan már van értelme a dolgoknak...
Egyébként egy ördögi kör ez az egész barátos mizéria. Általánosból mondjuk 1-2 emberrel voltam jóban, de idővel nem keresték már a társaságod, mára 0 a kapcsolat. Ugyanez a középiskola is sajnos. Ritka szerintem, ha marad valaki tényleg hosszabb távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!