Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az Anna Nevrol?

Mi a velemenyetek az Anna Nevrol?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 14:16
 1/10 A kérdező kommentje:
A ferjem ragazkodik nagyon ehez a nevhez, ugy egyeztunk meg ha kisslany o teszi a nevet, ha kisfiu akkor meg en... Normalisan viselhetonek tunik barmilyen orszagban de megis nem vagyok megyozodve hogy en ezt szeretnem ....
2014. jún. 15. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
a Nevrol(?) hanyagolható
2014. jún. 15. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

szerintem a legszebb női név

tündökölni fog a sok Dzsenifer, Adelina,Lejla,Nikoletta stb közt. Nem baj, hogy nem ritka. Hallgass a férjedre, jól érzi,hogy jó lesz.

2014. jún. 15. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

utolsó, szerinted olyan sok Dzsenifer, Lejla nevű kislány van? Érdekes, a 100-as listákat elnézve inkább az Annára lehet azt mondani, hogy nagyon sok kislányt hívnak így, sokáig vezette az első helyet, és most is benne van a top5-ben.

Maga a név nem rossz, bár eléggé tucat név lett, de hát ahogy Juhász Gyula is írta, Anna örök, én mondjuk nem adnám ezt a nevet a lányomnak.

2014. jún. 15. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű,túlmisztikált,elcsépelt név.Sajnos,nagyon tucat és átlagos,én nem adnám.Az én kislányaim különleges,de nem feltűnő neveket viselnek,mindenki meg is jegyzi,milyen szépek.
2014. jún. 16. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép név, kevés ennyire egyszerű és mégis gyönyörű név van... talán még az Emma ilyen nekem. Mondjuk a saját gyerekemnek ritkább és különlegesebb nevet adnék, de attól az Anna is kedvenc.
2014. jún. 16. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan név, ami nem megy ki a divatból. Lehet hogy tucat és sok van belőle, de gyönyörű. Ha valamilyen csoda folytán egyszer majd két lányom születik, a másodikat szeretném Annának hívni.
2014. jún. 16. 18:24
 8/10 erabera74 válasza:
Gyönyörű név! Az én lányom is Anna :)
2014. jún. 17. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik...Egyszerű, elcsépelt, tucat...bocsi
2014. jún. 18. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, rengeteg van, s ráadásul én Anita vagyok, s nem szeretem a rokonneveimet, mert folyton azokkak keverik őket.úgyhogy se Anna, Anikó, Anett nem jön be.
2014. jún. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!