Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az Anna-Vikt...

Mi a velemenyetek az Anna-Viktoria nevrol?

Figyelt kérdés
parommal azt dontottuk ez lessz a kisslanyunk neve :) esetleg hogyan beceznetek ?

2014. máj. 16. 14:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Együtt lesz a két név? Vagy csak az egyik? Nálunk Viki a kislányom, nagyon örülök, hogy ezt választottam. Viki, Viku, Vikica. Meg persze vannak olyan becenevei, hogy csak na! :D Az Anna is nagyon szép kislánynév.
2014. máj. 16. 14:24
 2/19 A kérdező kommentje:
egyutt lessz a ket nev :)
2014. máj. 16. 14:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik.

Ezerféleképpen lehet becézni, de felesleges ezen gondolkodni. Lehet, hogy most kitaláljátok, hogy mi lesz a beceneve, aztán tök máshogy szólítjátok.

Pl:

Egyik barátnőm lánya Szelina. Elgondolta terhesen, hogy Linának fogja hívni. Születésétől kezdve Szelinek szólítják.

Másik barátnőm lánya Noémi. Ők majd Éminek szólítják. A gyerek elnevezte magát Nonónak, azóta is mindenki így hívja.

Meg az is lehet, hogy majd Maci lesz, vagy Cirmi, vagy Tyutyukám. (jó ez csak vicc, de majd kialakul).

2014. máj. 16. 14:26
 4/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szép mindkettő, jó döntés. Vikinek becézném. :D
2014. máj. 16. 15:17
 5/19 anonim ***** válasza:

off: lesz egy sz!

nekem tetszik mind a két név, de megfordítanám. Anna évek óta az első helyen áll, nagyon sok Anna van, Viktória szép név, és nem annyira gyakori :)

2014. máj. 16. 16:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Előkelő, igazi hercegnős név! De én a kötőjelet elhagynám.
2014. máj. 16. 16:43
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk egyik sem tetszik, de így együtt jó! :)

Én Pannának vagy Pankànak becézném, amíg gyerek :)

2014. máj. 16. 17:46
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekünk így hívták volna a lányukat;de kisfiút várunk.

Viszont a szülőszobán kell lánynevet mondani,így nálunk a Viktória lesz a befutó;családban az Annát már lelőtték,de így nem is baj :-)

Szóval nekem 1.hely!

2014. máj. 16. 18:40
 9/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. nalunk a kisfiu -Viktor-Dominik lett volna :) mi lesz a kisfiu neve ?
2014. máj. 16. 19:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Külön jó.sosem értettem, miért kell két név egy embernek...
2014. máj. 16. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!