Mi a velemenyetek az Anna-Viktoria nevrol?
Nekem nagyon tetszik.
Ezerféleképpen lehet becézni, de felesleges ezen gondolkodni. Lehet, hogy most kitaláljátok, hogy mi lesz a beceneve, aztán tök máshogy szólítjátok.
Pl:
Egyik barátnőm lánya Szelina. Elgondolta terhesen, hogy Linának fogja hívni. Születésétől kezdve Szelinek szólítják.
Másik barátnőm lánya Noémi. Ők majd Éminek szólítják. A gyerek elnevezte magát Nonónak, azóta is mindenki így hívja.
Meg az is lehet, hogy majd Maci lesz, vagy Cirmi, vagy Tyutyukám. (jó ez csak vicc, de majd kialakul).
off: lesz egy sz!
nekem tetszik mind a két név, de megfordítanám. Anna évek óta az első helyen áll, nagyon sok Anna van, Viktória szép név, és nem annyira gyakori :)
Nekem mondjuk egyik sem tetszik, de így együtt jó! :)
Én Pannának vagy Pankànak becézném, amíg gyerek :)
Nekünk így hívták volna a lányukat;de kisfiút várunk.
Viszont a szülőszobán kell lánynevet mondani,így nálunk a Viktória lesz a befutó;családban az Annát már lelőtték,de így nem is baj :-)
Szóval nekem 1.hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!