Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 15 éves lány lehet alkohol...

Egy 15 éves lány lehet alkoholista?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne?
2010. jan. 2. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet,de az már akkor nagyon durva:S
2010. jan. 2. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az alkoholfüggőség nem korhoz és nemhez kötött.
2010. jan. 2. 23:38
 4/10 A kérdező kommentje:
oké köszi:D
2010. jan. 2. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Viszont, rohadtul gusztustalan.És irritálóbb ha egy lány/nő

alkoholista. De a mai világba ez a korosztály nagy része "Alkoholista" Hisz majdnem mindennap leisszák magukat egy diszkóba, és hagy ne mondjam miket csinálnak....

(Tudja azt mindenki szerintem)

2010. jan. 3. 01:50
 6/10 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm is az, és 15 éves :S és mindig mondja hogy "holnap már nem iszok semmi" de hát csak rá kell nézni..:S szülei semmit se tudnak róla, alig foglalkoznak vele, nővére meg 'haverjai' veszi neki a piát. szóval itt semmit nem lehet tenni, másokra nem hallgat.
2010. jan. 3. 02:51
 7/10 anonim válasza:
100%

én ismerek gyógyuló alkoholistákat.

Egyikük 7 éves korában nem tudott megállni a fél liter pálinka alatt.

Másik 16 évesen kezdett inni: naponta esténként ivó típusú betegsége volt.

De olyat is ismerek, aki 38 évesen ivott először életében, és pár éven belül nullára tönkrement.

NAgyon változatos a paletta.

2010. jan. 14. 13:13
 8/10 anonim válasza:
82%

ha bizonytalan vagy magadban, látogasd meg az anonim alkoholistákat. A legtöbb városban van csoportjuk. Nagyon jó emberek.

Erről ők tudják a legtöbbet, és rengeteg tudnak segíteni, kifogyhatatlan szeretet és támogatástárral rendelkeznek.

2010. jan. 14. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 18 éves srác vagyok, eddig életemben 1 szál cigit szívtam el, és 2 deci alkoholos italt ittam meg.

Én hosszú életet szeretnék, én még alkalmakkor sem iszom, mert abból csak rászokás lehet.

bicajozni csak bicajjal lehet megtanulni.

ha nem iszol, nincs miért kívánd a kövezkezőt.

és Igen lehet egy 15 éves csaj alkoholista.

ja és 1-2 dolog.

írd be a google-ba hogy alkohol kalkulátor.

katt az elsőre, hazipatika.hu, és töltsd ki. 5 ezreléknél már halál, és egy berúgás ha rendesen kitöltöd, akkor majdnem 3 tehát majdnem meghaltál!!!!!

szóval ennyi!

2010. ápr. 25. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:

na hálistennek egy rendes gyerek az előttem hozzászóló...

én meg 19 vok....rühellem az alkoholt, nemtom mi a jó benne... ha meg vki azért néz le mást, mert nem iszik alkoholt, az elég debil...én biztos nem fogok inni azért, hogy menő legyek. ennyit erről.

2010. nov. 7. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!