Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sátánista szeretnék lenni,...

Sátánista szeretnék lenni, mit kell tennem hogy az legyek?

Figyelt kérdés
Tudok róla dolgokat, utálom a kereszténységet és lefelé álló pentagrammot viselek...

2014. jún. 8. 09:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
81%

Spirituális Sátánista vagyok, még mielőtt még ész nélkül megcsinálod a beavatást, amit fent linkeltek, előtte szerintem beszélgetned kéne valakivel. Akár nekem is írhatsz.

Azt tudnod kell (mert nagyon sok sátánista nem tudja), hogy Sátán katonákat, harcosokat keres, akik erősek, kitartóak és önállóak. Ezt pozitív, nem negatív értelemben értem. Nem olyan embereket akar, akik négykézláb imádkoznak hozzá, mert ők csak szolgának jók, semmi másnak. Szeretnél szolga lenni?

Tudnod kell, hogy mire vállalkozol. Sátán oldalán akarsz harcolni, mellette, nem pedig alatta? Vagy olyan akarsz lenni, aki csak a talpát nyalja, aki gyenge, és odavesz, ha megtámadjak? Ugye, hogy nem. Akkor a Spirit of eridu nem neked való. Vannak benne értékes információk, ami miatt érdemes olvasgatni, de nem szabad ész nélkül az az oldal után menni. Sátán saját maga választja ki a harcosait, akiket nem enged ki a kezei közül, addig, még azok nem árulják el.

Ha úgy érzed, hogy képes vagy rá, akkor a legegyszerűbb, ha egy démon segítségét kéred, ők általában szívesen tanítanak bárkit. De előre megjegyzem, hogy nehéz lesz, rengeteg munka és kihívás.

2017. jan. 14. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!