Sátánista szeretnék lenni, mit kell tennem hogy az legyek?
Mit szeretnél ezzel a irányzattal elérni? Nem fognak többnek tekinteni a embertársaid nem leszel attól menöbb ha társadalom kivet önmagából igaz még nem lehetsz 11 éves sem ( mivel gyerekek gondolkoznak ilyen butaságokon) Egyáltalán tudod mi az a sátánista? Tudomásom szerint ártatlan élőlényeket áldoznak fel egyéb idiótaságok miatt szeretnél állatokat bántani? Inkább várd meg míg betöltöd a 16. életéved és menj el önkéntesnek a helyi állatmenhelyre és segíts a kis állatokon és ne árts nekik.
Nem mindenki szereti a vallást azt ajánlom,hogy menj el a helyi Hit gyülekezetébe és meglátod,hogy ha már sok időt eltöltötték ott megváltozik a személyiséged..hidd el ezt jó tanácsként írom... Ne legyél sátánista azzal csak a jövődet rontod el.
Nem bántanak állatokat -.- és nem vagyok 11 éves
Ha kevesebbet (vagy semmit sem) tudtok róla menyjetek már el a sz.r templomotokba nyalni az isten s.ggét
Tudod kérdező a Sátán egy vesztes alak. Ha te úgy gondolod,hogy a vesztesek között a helyed akkor mi tart vissza,hogy közéjük tartozz.
De szerintem semmit nem kell már tenned mert már az vagy...egy vesztes,persze még neked sem késő,hogy a győztesek oldalán tudd a helyed de ahhoz fel kell venned a keresztet és végig kell járnod azt az utat ami a győzelemre vezet.
Ha egy harcos "lakik" benned akkor végig csinálod,de ha egy gyáva akkor menj csak azok közé ahová tartozol.
A sisak,a páncél,a pajzs az öv és a kard számodra is elé van készítve csak arra vár,hogy öltsd magadra.
Légy bátor magadra ölteni és szembe állni azzal a gyáva árulóval.
Tiéd a szó! :)
1. A sátánistán NEM UTÁLJÁK ISTENT!
2. Sátánistának lenni nem divat. Ismerned kell a ,,szabályokat", ami szerint élsz.
3. Én is az vagyok. Beszélgethetünk priviben ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!