Felköszöntsem az exemet?
Figyelt kérdés
Felköszöntsem az exemet? Szulinapja lesz, en ugy erzem hogy bunkosag lenne ha nem irnek egy smst, viszont eleg csunyan valtunk el, elviharoztam mert mar eleg volt es eleg szemetul viselkedet velem es mar 1 honapja nem beszeltunk egymassal de kimondani nem mondtuk ki hogy szakitottunk de eleg valoszinu hogy vege. Azota kirakott egy kepet es pontosan tudom h ram celozz azzal az uzenettel h kinyirna ha lenne egy fegyvere:D Bocsi telorol irok2014. jún. 6. 12:59
1/3 anonim válasza:
mivel csak az exed így szerintem nem kell felköszönteni és nem is bunkóság
2/3 anonim válasza:
Ez még mindig arra utal,hogy bánod a történteket és a szíved mélyén hiányzik.Ha még mindig tényleg érzel iránta valamit, akkor köszöntsed, ha csak meg akarod bolygatni a szituációt, akkor pedig egyáltalán ne!! Nagyon furcsának vélhető a mai emberek gondolkodása.Úgy játszadoznak az emberek érzelmeivel, mint a kisgyerekek a játékaikkal.Az élet qurvára nem játék és ezt sem fiatal, sem pedig a középkorú mai emberek nem fogják fel és nem látják be.Ez pedig óriási hiba, mely nemcsak a kapcsolatokban,hanem az egész mai világnézetben megmutatkozik!!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen 2. kommentelő jól érzed, amit én érzek :) még mindig szeretem nem tagadom, de annyira nagy az exemnek a büszkesége hogy hihetetlen, én meg már mindig lenyelem az egomat.
2014. jún. 6. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!