Hallottatok már facebookon a SCEEDO nevű oldalról, akik nike airmax és free run cipőket árultak? Az a gond, hogy én rendeltem tőlük, el is utaltam a pénzt de egyszerűen nem találom őket se a webes oldalukon se facebookon. Nem tudtok felőlük valamit?
Én is rendeltem onnan megkaptam minden infót és másnapra vagy harmad napra megszűnt az oldal!!
Gondolkodtam már,hogy bejelentést teszek a rendőrségen vagy valami..
engem is pont ez zavar, hogy abszolút nem tűntek csalóknak... :S
köszönöm a visszajelzéseket!
Itt teli van pozitív vásárlói visszajelzéssel, ez is egy SCEEDO nevű oldal, két családtagom is tőlük rendelt, és maximális az elégedettségük. Egyébként én is a napokban terveztem hogy innen rendelek Air Maxet.. remélem hogy nem fog ilyen előfordulni.
en is rendeltem cipot meg is erkezett de a minosege az nagyon rossz. a ragaszto szet van folyva a cipon a talpa szerintem lefog esni kb 2het alatt
beszeltem a sceedoval es azt mondtak kuldjem vissza erre a cimre es nevre: 8230 Balatonfured, Ujhegyi utca 4.
Karacsony Zsolt
es utqnna vissza utaljak nekem a penzt de mar nem nagyon bizok bennuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!