Most jött a mentő egy majdnem halálra ivott gyerekért na felteszem a kérdést elengeditek a gyereket bulizni vagy sem 17 éves korig?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 22:47
1/8 anonim válasza:
jó hamar kiütötte magát.hány éves volt? én 14 évese kezdtem bulizni de sose piltam!! ma 18 vok és már nem járok el:S
2/8 A kérdező kommentje:
16 éves fiú volt az egész utca hallotta, hogy azt énekelte: cigány gyűlölet, cigány gyűlölet.
2009. dec. 31. 22:53
3/8 anonim válasza:
Meg kell tanítani neki, hogy van egy határ, amit egyszerűen nem éri meg átlépni! Amúgy mitől jobb, ha majd 20 évesen játssza be ugyanazt csak azért, mert 16 évesen nem lett megengedve neki?
4/8 anonim válasza:
ajajjj akkor őt még jól meg is verik ha halllották
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is egyből kijózanodott volna ha 2 - 3 c. gyerek körbe fogta volna, hogy hogy is szól a dallam.?
2009. dec. 31. 23:04
6/8 anonim válasza:
"sose piltam!! ma 18 vok " - ez mi? Sokat ittál, vagy nem magyar vagy, de szlovák? (Első válaszolónak - mert ez olyan magyarosított szlovák ragozás)
7/8 anonim válasza:
piáltaam:D picit ittam és fáradt vok :P így elírtam:) értsd jól :D
8/8 anonim válasza:
ő a "ma" fogalmam sincs mi akart lenni:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!