Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ma este? Várod?

Mit csinálsz ma este? Várod?

Figyelt kérdés
-?
2009. dec. 31. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg unatkozok,és nem várom.Buliba nem hívtak,bulit csinálni nem tudok,anyámék itthon vannak de az meg...ők úgyis csak ülnek majd tv előtt..

15L

2009. dec. 31. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó hol laksz? Én meghívlak egy buliba, igaz nem lesz olyan fergeteges de türhető!
2009. dec. 31. 16:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát akkor én is leírom.

Én este megyek fel bulizni discoba, de nem várom.

:-( Az a baj, hogy olyan emberekkel megyek, akik nem is szeretnek és nem ismernek igazán. Vagyis szeretnek, csak nem tartanak fontosnak, legalábbis néha úgy érzem. Este 10kor elmennek a szüleim, és egyes egyedül leszek itthon egész hajnali 1ig. Éjfélkor magammal fogok koccintani, miközben nézem a TV-t(visszaszámlálás lesz), majd kimegyek az udvarra és megnézem a tüzijátékot amit az emberek fellőnek. 1 fele jön a barátnőm a barátnőjével és elmegyünk "bulizni", amit én nem várok. Más emberrel szívesebben mennék.

Rossz hangulatom van. :-( Irigylem a tesómat, aki olyan barátaival van, akikkel imádják egymást, de nekem sajnos nincsenek ilyen jó barátaim. A másik testvérem a szerelmével lesz, de nekem nincs szerelmem sem, ha lenne biztosan vele romantikáznék. :-)))

Hát ilyen lesz a szilveszterem, ha gondoljátok ti is leírhatjátok részletesebben az estéteket vagy az érzéseiteket.

BUÉK MINDENKINEK!

Várom a további kommenteket! :-)

2009. dec. 31. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nemsoká megyek el egy barátomhoz(lány), ahol hárman leszünk, ott iszunk, aztán irány az éjszaka! 16/F
2009. dec. 31. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te teljesen én vagy csak lányba! Nekem sincs kedvem menni buliba és nem is nagyon várnak. Ráadásul még barátnőm sincs.
2009. dec. 31. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

én szilveszterkor átmentem ismimékhez, amolyan házibulee, utána főtér, másnap józanodás :D

viszont ma: semmi :S

2010. jan. 16. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:

én szilveszterkor itt voltam nálunk a barátnömmel aztán kb hajnali 3 kor jöttek ismerösök és velük mentünk erre-arra :D

am ma meg semmit nem csinálok :S

16L

2010. jan. 16. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!