Mit csinálsz ma este? Várod?
Valószínűleg unatkozok,és nem várom.Buliba nem hívtak,bulit csinálni nem tudok,anyámék itthon vannak de az meg...ők úgyis csak ülnek majd tv előtt..
15L
Hát akkor én is leírom.
Én este megyek fel bulizni discoba, de nem várom.
:-( Az a baj, hogy olyan emberekkel megyek, akik nem is szeretnek és nem ismernek igazán. Vagyis szeretnek, csak nem tartanak fontosnak, legalábbis néha úgy érzem. Este 10kor elmennek a szüleim, és egyes egyedül leszek itthon egész hajnali 1ig. Éjfélkor magammal fogok koccintani, miközben nézem a TV-t(visszaszámlálás lesz), majd kimegyek az udvarra és megnézem a tüzijátékot amit az emberek fellőnek. 1 fele jön a barátnőm a barátnőjével és elmegyünk "bulizni", amit én nem várok. Más emberrel szívesebben mennék.
Rossz hangulatom van. :-( Irigylem a tesómat, aki olyan barátaival van, akikkel imádják egymást, de nekem sajnos nincsenek ilyen jó barátaim. A másik testvérem a szerelmével lesz, de nekem nincs szerelmem sem, ha lenne biztosan vele romantikáznék. :-)))
Hát ilyen lesz a szilveszterem, ha gondoljátok ti is leírhatjátok részletesebben az estéteket vagy az érzéseiteket.
BUÉK MINDENKINEK!
Várom a további kommenteket! :-)
én szilveszterkor átmentem ismimékhez, amolyan házibulee, utána főtér, másnap józanodás :D
viszont ma: semmi :S
én szilveszterkor itt voltam nálunk a barátnömmel aztán kb hajnali 3 kor jöttek ismerösök és velük mentünk erre-arra :D
am ma meg semmit nem csinálok :S
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!