Lehet hülye kérdés de lehetséges?
röviden:
Van ház a fejünk fölött van itthon internet és tv is ugyan úgy.
De panelben élünk anyukám egy héten 6 napot dolgozik és magában a fizetése nem lenne elég a rezsire és a házra. de kapja a családit és a gyerektartást így ki jövünk , de ételre nem marad elég pénzünk és ruházkodásra sem sajnos.
Szokott olyan lenni amikor 2-3 napig nem eszünk mert várjuk a pénzt. Van gyakorlatom amiből 15 ezer pluszbejön és akkor tudunk vásárolni több napra ami csekély de nagyon vigyázunk a pénzre ! és az ételre is hogy ne fogyjon el hamar.
arra lennék kíváncsi hogy szokott lenni a rádióban pénz gyűjtés, ez hogyan megy?
nem sajnáltatni akarom magunkat csak már nem tudom mi tévő legyek hogy egy kis plusz pénz be jöjjön.
Előre köszönöm aki válaszol.
Szia!
Elsőnek is köszönöm hogy válaszoltál!
Eladással már próbálkoztunk bejött belőle régebben egy kis haszon de az már el ment.
Igen a segítséggel is próbálkoztam de a nénik elküldtek azzal hogy nem bíznak meg bennem, amit meg is értettem, idegen vagyok számukra, kutyasétáltatásra adtam fel hirdetést a környéken, remélem sikerülni fog.
Köszönök mindent!
Szia!
Nyarra van kotelezo gyakorlatom.
Mar jelentkeztem bontasi munkara nyar kozepen mehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!