Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hülye kérdés de lehetséges?

Lehet hülye kérdés de lehetséges?

Figyelt kérdés

röviden:

Van ház a fejünk fölött van itthon internet és tv is ugyan úgy.

De panelben élünk anyukám egy héten 6 napot dolgozik és magában a fizetése nem lenne elég a rezsire és a házra. de kapja a családit és a gyerektartást így ki jövünk , de ételre nem marad elég pénzünk és ruházkodásra sem sajnos.

Szokott olyan lenni amikor 2-3 napig nem eszünk mert várjuk a pénzt. Van gyakorlatom amiből 15 ezer pluszbejön és akkor tudunk vásárolni több napra ami csekély de nagyon vigyázunk a pénzre ! és az ételre is hogy ne fogyjon el hamar.

arra lennék kíváncsi hogy szokott lenni a rádióban pénz gyűjtés, ez hogyan megy?

nem sajnáltatni akarom magunkat csak már nem tudom mi tévő legyek hogy egy kis plusz pénz be jöjjön.

Előre köszönöm aki válaszol.

2014. máj. 31. 19:20
 1/5 anonim válasza:
Sajnos a rádiózásban nem tudok segíteni. Viszont amit nem használtok, adjátok el! Ha van egy kis idő próbálj meg besegíteni a környéken, akár időseknek, vagy hasonló dolgokkal pénzt keresni. Semmilyen hitelt nem ajánlatos felvenni, mert csak rosszabb lesz. Remélem tudtam segíteni. Kitartást!
2014. máj. 31. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Elsőnek is köszönöm hogy válaszoltál!

Eladással már próbálkoztunk bejött belőle régebben egy kis haszon de az már el ment.

Igen a segítséggel is próbálkoztam de a nénik elküldtek azzal hogy nem bíznak meg bennem, amit meg is értettem, idegen vagyok számukra, kutyasétáltatásra adtam fel hirdetést a környéken, remélem sikerülni fog.

Köszönök mindent!

2014. máj. 31. 20:50
 3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Próbálj meg nyáron diákmunkát válallni! Addig is töröm fejem, hát ha eszembe jut még valami.
2014. jún. 1. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nyarra van kotelezo gyakorlatom.

Mar jelentkeztem bontasi munkara nyar kozepen mehetek.

2014. jún. 1. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat!!
2014. jún. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!