Mit ajánlotok? Milyen szakma lenne jó?
Igazából nekem hamarosan döntenem kell effelöl..és mit mondjak nagyon nehéz.
Tehát mindenből 4-es,5-ös vagyok.(ha kell leírhatom az erősségeimet is ha valaki kéri)
Szeretem az állatokat,de egy gondom van..evvel nem tudnék foglalkozni..bár tudom az embereknél is a sebek ellátását meg még rengeteg mindent..csak valahogy ez nálam olyan csak tudni tudom..
Rengeteg dolgot képes vagyok megjegyezni és sokáig megmarad a fejemben.
Gondolkoztam mindenen és hát nekem a jogász tetszett,de én nem tudok sok szakmát,ezért is tettem fel ezt a kérdést.Ti mit tudnátok még ajánlani..vagy a jogász az jó??
Köszönök mindent előre is!
Már fáradt vagyok, de megláttam a kérdésed és örömmel segítek, viszont csak holnap válaszolok.
Írd le az erősségeid és hogy miket szeretsz ( az állatokon kívül ). Ha nem akarod mindenki előtt, küldheted privátban és az alapján majd válaszolok.
Az erősségek nem csak a tantárgyak, hanem a jó tulajdonságok is, pl.: beszédes ( ez részlet kérdés, hogy jó-e ), szorgalmas, magabiztos, stb.
Én tanár leszek, az tuti fix. Először gimibe megyek, majd egyetemre.
Legyél te is tanár, az nagyon cool.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!