Mit ajánlotok / milyen szakmám lehet epilepszia illetve asztmás betegséggel?
Figyelt kérdés
Sziasztok 12. decemberben kiderült hogy asztmás vagyok, 13. májusban pedig hogy epilepsziás ,rohamokkal . Most pedig végzős ként pályaválasztás előtt állok . Milyen szakmák el sajátításában lehet sikerem ?? milyen szakmában tanulhatok ?2013. nov. 10. 17:23
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy epilepsziával nem igen fognak alkalmazni, a munkáltatóknak túl nagy kockázat. Letagadni nem érdemes, mert ha véletlenül rohamod lenne, akkor leszarnák, max azt mondják, részeg/kábszeres vagy.
2/4 anonim válasza:
Szia!Sajnos nem tudom, hogy milyen szakmában nem okoznának gondot a betegségeid.Talán a kezelőorvost kellene megkérdezni, hogy szerinte hol nem, vagy hol zavaró tényezők, vagy valamilyen pályaválasztási helyen, ha hozzáértő van ott.Az asztmádra, illetve az epilepsziás rohamokra jól tudnád használni a gyógynövényeket, sok jó tapasztalat van velük pl a ginkgó kivonat még három gyógygombával együtt akár hörgőgörcsöket, epilepsziás rohamot is csökkent.erről van is egy orvosi cikk egy könyvben. Ha esetleg érdekel, akkor szívesen beszkennelem és elküldöm emailben.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Sajnos tudom milyen nehéz helyzetben vagy,én 5 éve vagyok epilepsziás. Az első évben a sűrű rohamok miatt nem tudtam elhelyezkedni,majd a helyes gyógyszerbeállítás mellett megszűntek a rohamok.
Több munkahelyre jelentkeztem és hiába mondtam,hogy rohammentes vagyok,nem vettek fel.
Kicsivel több mint 2 éve kaptam munkát, napi 4 órában. Adminisztrációs munkát végzek.
Nem hiszem,hogy a történetemmel sokat tudtam volna segíteni,de gondoltam leírom. :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , igen jó lenne ha nem ilyen szigorúak lennének a törvények . Nekem az is baj hogy nem v.mi jó tanuló vagyok , mert akkor mondhatnám azt hogy elmegyek gimibe , de hát sajnos mindenki nem lehet okos .
2013. nov. 17. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!