Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy nagytestű kutyám és mivel nagy a mozgásigénye rendszeresen viszem sétálni. Egy fás , mezős területre szoktam vinni de az odaút során még mennem kell 2 utcát ahol minden 2. háznál egy másik kutya ugat őrjöngve. Hogy elkerüljem ezt ezért egy másik úton megyek ahol csak egy ház van és ott is van egy retardált kutya ami a többinél is idegesítőbb. Kb. 2 hónap után a gazdája (kisebbségi öreg ember) elkezdett fenyegetőzni hogy ha mégegyszer arra viszem a kutyámat szétszedi (ezt kötve hiszem ). Szerintem ital befolyása alatt állt. Mivel az az út a békésebb az akácos felé nem fogom a hosszabb és idegesítőbb utat megtenni de ha a másikon megyek akkor pedig a papa idegesít. Mit javasoltok? Vigyek egy sokkolót? Mutassam meg neki a kutyám fogait? Vagy esetleg feljelenthetem nyílt fenyegetésért?2014. máj. 26. 22:12
1/3 anonim válasza:
pontosan azt kell vele tenni, amit meger az egesz: semmit. hadd ugasson az oreg, kit erdekel? kijonni ugysem mer, csak a szajat jartatja.
2/3 anonim válasza:
Egyébként diktafont vigyél és vegyél fel egy ilyen fenyegetést. Így lesz bizonyítékod és feljelentheted.
3/3 anonim válasza:
Mutasd meg neki a kutya fogait, hátha békés lesz utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!