Mit csinálsz 2009 utolsó napján?
Figyelt kérdés
esetleg azt is megbeszélhetjük h itt csevegjünk:)
(ha a szülők nem engednek el bulizni,vagy ha nincs kivel:)
2009. dec. 30. 14:00
1/13 anonim válasza:
Fú én netezek, unatkozok, stb.
Szilveszterezni se megyek, nem vagyok partyarc és nem vágyom bulizásra.
Én olyat nem tudok O_O :DDDDD
2/13 anonim válasza:
tv zek netezek
kicsit tanulok
pezsgőzök a szüleimmel
21/f
3/13 anonim válasza:
én gép aztáán vmikor átjön a barátnöm aztán lehet megyünk valahova meg stb..:D
16L
de ha nemjön akk itthon uncsi :(
4/13 anonim válasza:
Én egy fergeteges házibuli csapok otthon kaja pia pasik és csajok!!!!! Remélem iszonyú jó lesz!!! És mellesleg be is rúgok!:)
6/13 anonim válasza:
:( hát én szerintem azt amit általában máskor is , gépezek , Wowozok :D , persze ha lenne valami értelemes hely ahova elmehetnék akkor nyilván megtennném , de hát így nem hiszem.
7/13 anonim válasza:
itthon leszek és unatkozok 15/L
8/13 anonim válasza:
Itthon fogok pezsgőzni és dvd estét tartok... Egyedül. :) Esetlen FarmVille-ezek. :D 18/L
9/13 anonim válasza:
Hát van itt vagy 20-30 liter sör, azt elpusztítjuk az tuti. :D
10/13 anonim válasza:
este 6kor átjön a barátnőm, és vele elleszünk.. dvdzünk meg kitalálunk valamit. :) a nap előtte való részébe pedig nemtudom, remélem összefutok a legjobb bnőimmel :) mert ugye év utolsó napja :D
amugy szívesen mennék valami házibuliba... :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!