Mi a véleményetek a mai zenéknek nevezett valamikről?
Szerintem 90-es években voltak a legjobb zenék. Persze a 60-as 70-es és a 80-as években is voltak jó zenék, de a 90-es évek valahogy jobban tetszik talán azért mert a 90-es években születtem. Mai zenét én inkább úgy nevezném hogy: PÉNZ. Most már minden a pénzről szól. És ráadásul a mai zenék nagyon borzasztóan egyformák. És ami a legrosszabb hogy a mostani bandák, zenekaroknak nevezett valamiknek egyik tagjának a kezében sem láttok hangszert márpedig én úgy tudom hogy egy zenekar ott kezdödik hogy hangszeren játszanak benne mert azért zenekar. A másik dolog meg hogy nem ők írják a dalaiknak nevezett szutykokat, ami szerintem a legalapvetőbb dolog hogy ha egy előadó saját maga írja a dalait. Mondanék nektek pár együttest zenészt akik nem tehetségkutató álltal felfutattot szarságok, hanem saját maguk alapították a zenekarukat, saját maguk írták a dalaikat, és mindegyik tudott játszani legalább egy hangszeren:
The Beatles
The Rolling Stones
Beach Boys
ACDC
Backstreet Boys
Kiss
Queen
Michael Jackson
John Lennon
Paul McCartney
Guns'N Roses
Nirvana
The Killers
Rocktenors
The Who
Artic Monkeys
Green Day
Foo Fighters
Radiohead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!