Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » KI MIT TUD erről az úgy...

KI MIT TUD erről az úgy nevezett EU GSM-ről?

Figyelt kérdés
apródon rendeltem egy telefont előre utalással pénteken mai napig nem jött meg...mennyi a kiszállítási idő ?
2014. márc. 27. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna az Apród által kitett figyelmeztetést, miszerint SOSE VÁSÁROLJ ELŐRE UTALÁSSAL AZON AZ OLDALON. Tudod miért? Mert a csalók kedvencei az olyan oldalak, ahol az eladók nincsenek értékelve a vásárlók által, tehát nem leinformálhatóak.

Bocs, hogy ezt mondom, de a telefonod sosem fog megjönni, mert át lettél verve. Nagyon sokan ráfáztak már erre, de valahol maguknak köszönhetik.

2014. márc. 27. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az van, amit az első leírt. Csak azt nem értem, ha ismerd ezt az oldalt, akkor naponta több ilyen kérdést is láthattál, miért ugrottál bele mégis???

Rendőrségen tehetsz feljelentést, ha nem jön meg a telefon.

2014. márc. 27. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ácsi. Péntektől máig az nem nagy idő. Mit ígért, mit vállalt az eladó?
2014. márc. 27. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogy azonnal feladja amint elutaltam az összeget, mivel személyesen nem tudtam érte menni, mert 400 km-re van tőlem
2014. márc. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!