Hogyan lehetnék Vöröskeresztes?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, mentőtiszt szeretnék lenni. Már két elsősegélynyújtó versenyen is voltam, de ott sosem tudtam megkérdezni senkit. Mit kell tennem ahhoz, hogy civil Vöröskeresztes lehessek? És ha sikerül, akkor mi lesz a feladatom?
Tudnátok nekem ebben segíteni?? Köszönöm!
2014. máj. 24. 18:19
1/2 Recyusz válasza:
szia! Egyszerűbb mint hinnéd. Vedd fel a kapcsolatot a területi vezetőddel/régióvezetőddel és ennyi. =D Az önkéntesség semmi kötelezettséggel nem jár. A területi vezető/ vagy más adhat ki "feladatot" a számodra. De nem kötelező elvállalni. pl tea osztás véradásokon, különböző programokon való segítés. Emellett részt tudsz venni különféle táborokban: OVIT, BESZ, OKKT stb. de ezek eléréséhez nagyon sokat kell tenni. írj privátot és nagyon szívesen segítek ;D
2/2 A kérdező kommentje:
Kicsit keson reagalok, de koszi szepen! Szerencsere sikerult, es en is a csapat tagja vagyok, es mit ne mondjak, imadom!
Koszi meg egyszed!:)
2015. jún. 24. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!