Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, hogy lehetnék...

14 éves vagyok, hogy lehetnék amerikai állampolgár Hawaii-n?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a párna alá a tejfogaidat, és kérd ezt a fogtündértől.
2014. ápr. 30. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
rovid valasz: nem.
2014. ápr. 30. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb házasság útján.

Vagy nagyeszű, híres tudós leszel és akkor megadják.

2014. ápr. 30. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik megoldással 15 évet késtetek. A másik megoldáshoz meg még kell várnod néhány esztendőt, hogy egyáltalán megpróbálhasd. Hawaii az Amerikai Egyesült Államok tagállama a Csendes-óceán közepén. Hawaii állampolgár nincs. Ha beengednek az Államokba, még nem jelenti azt, hogy Hawaii-n le tudsz telepedni.
2014. ápr. 30. 09:47
 5/5 karli55 válasza:
csumien 15 vok en hawain elek hat elve nem muszaly a letelepedesi engedely minden hova felvesznek munka pl takarito seged munkas ilyesmi de ha le akarsz telepedni es allap polgar akarsz lenni ahoz vagy el veszel egy fekete bulat persze csak papiron ami annyit jelent hogy hazas vagy papiron es akkor meg kapod a green cardot ami csak annyi mint egy szemelyi de azzal mar barmit tudsz de mielot neki vagnal 1millo forintbol azt ajanlom h meg gyujtsel meg 1milliot ketobol mar ugy el vagy remelem tudtam segiteni
2016. máj. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!