Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondana valaki shounen ai-kat?

Zoé970 kérdése:

Mondana valaki shounen ai-kat?

Figyelt kérdés
Hasonlót gondoltam,mint a Sekai Ichi Hatsukoi vagy a Junjou Romantica.Gondolom ezek a legalapabbak,de ha van hasonló akkor megköszönném,ha írna valaki párat.

2014. máj. 21. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, ezek shounen ai-ok: Gravitation, Uraboku, Loveless,Gakuen Heaven :)

És egy kicsit durvább yaoi: Koi suru Boukun, Kirepapa.

2014. máj. 22. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :D A Gravitation láttam ja és a Kirepapa-t is :) De még lehet írni! A többit meg köszi.
2014. máj. 22. 21:06
 3/7 anonim válasza:
Szia :) Idén nyáron nagyon jó a felhozatal, mert lesz két adaptáció is, egy visual novel és egy manga. A játékból készült lesz a DRAMAtical Murder, a mangából készült pedig a Love Stage!!. Mindkettőben vannak H-jelenetek, amik valószínűleg nem, vagy csak cenzúrázottan lesznek benne a sorozatban, de ha nem rontják el őket, mindkettőt érdemes lesz megnézni: a DMMD-nek eszméletlen jó a plotja, a LS!! pedig valami nagyon édes. Júliusban jönnek. :)
2014. máj. 22. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Terveztem már ezelőtt is,hogy megnézem ezt a kettőt! Ígéretesnek néznek ki! De köszi,hogy elmondtad mikor jön ki :D
2014. máj. 23. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom szereted-e a mangákat. Vagy csak animéket szeretsz nézni?

Én mangákat szoktam nézni, ezért linkelek egy párat, a számomra legjobb shounen ai-kat. A Junjou Romantika inkább már yaoi. Én jobban szeretem a shounen aikat, nem rögtön ugranak a 18+os részre.

[link]

Nem tudom mennyire vagy jó angolból, de én itt olvasok. Nem vagyok annyira jó angolos, mégis megértem. Ha nem vagy annyira jó lehet animeaddicts.hu-n is keresgélni, ott vannak jó magyar fordítások.

Seven days:

[link]

Super Lovers: nagyon szép rajzolás, a mangaka többi munkája sem rossz (Hakkenden)

[link]

Gimmick: oneshot

[link]

Tight Rope: ebből van anime is, indavideón fennvan

[link]

Totally Captivated: vicces

[link]

Ajánlom Yoneda Kou mangáit. Nagyon jó fordítások vannak fenn animeaddicts-on: (regisztrálni kell, de megéri)

[link]

2014. szept. 17. 12:16
 6/7 anonim válasza:
Hali, en azelott nem szerettem a mangakat csak az animeket... a junjou romantica volt az elso mangám, es attol fogva beleszerettem a mangákba. Sokkal jobb a tortenet, nem is tudod felfogni hogy mennyi minden van a mangaban amit az animebol kihagytak xd pl misaki es Usagi karácsonyoznak, vagy Usagi családi háttere... miután elolvastam,elkezdtem keresni a yaoi mangakákat, es nem csalodtam. A kedvencem Asou akai és Yineda Kou. A Koisuru boukun mangát ajánlom neked, mert hasonlit a sekaira es IMÁDNIVALÓ!!! Hihetetlen jo a rajzolás meg minden :D red light yaoi team-on megtalálod ezeket, annyi hogy letöltöd és kész is, bár en jobb szeretem telefonrol olvasni. Remelem meggyoztelek mert tenyleg nagyon jo :D ha esetleg érdekelne egyéb igényes shounen ai vagy yaoi manga akkor nyugodtan irj privátban es mondkk párat :D ui.: bocsánat az ékezetekért
2014. nov. 25. 21:05
 7/7 anonim válasza:
*Yoneda Kou xD
2014. nov. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!