Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megvalósítani?

Hogy tudnám megvalósítani?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék jól énekelni, csak hát nincsen olyan nagyon jó hangom. Főleg a magasabb hangok nem mennek. Viszont nem akarok énektanárhoz menni.
2014. máj. 21. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
talan valassz masik palyat. magadtol a budos eletben nem fogod megtanulni, ha nem vagy tehetseges (es hat nem vagy, amint az latszik). a tanar tudna csiszolni a hangodon, de mivel a tanart kizartad, marad a csatornatisztitas meg a meki wc-pucolas.
2014. máj. 21. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy énektanár vagy elfelejted az egészet.
2014. máj. 21. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
De zenesuliba tanulok tovább, ahol zongorázok, és ahhoz kell az éneklés. Úgyhogy nem leszek wc pucoló, ezzel megnyugtathatlak. Csak azt szeretném, hogy mire oda kerül a sor, hogy megyek továbbtanulni, ne legyen az, hogy mindenkinek jó a hangja, csak nekem nem.
2014. máj. 21. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha zenesuliban tanulsz, ott úgyis lesz kötelező szolfézs.

No para. És ha valóban megtetszik, akkor a zongora mellé felveheted a magánéneket is, persze csak bizonyos kor után. Nme tudom, hány éves vagy.

2014. máj. 21. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Csak az ezzel a baj, hogy nem szeretném, ha más hallaná, hogy milyen a hangom, csak ha már tényleg olyan...
2014. máj. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!