Mikor lesz nyílt nap valamilyen mentőállomáson?
Figyelt kérdés
Mindegy mikor és hol. Érdekel a mentők munkája, és minden álmom egy ilyen mentőállomás látogatás. (Légimentőkhöz is szívesen mennék)Sajnos mindig csak utólag értesülök az ilyenfajta eseményekről. Kérem aki tud segíteni, írjon! Köszönöm szépen.2014. máj. 20. 20:30
21/30 anonim válasza:
Úúúú, majd írd meg, hogy mi volt!
(én vagyok a másik mentő fan:D)
22/30 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy hol laktok? Csak kb-re...
2014. máj. 31. 19:03
23/30 anonim válasza:
Miskolc környéke. (egy mentőszakápoló)
24/30 anonim válasza:
Merre felé akarsz benézni egy állomásra? Pest vagy vidék?
25/30 A kérdező kommentje:
Inkább Pest és környéke.
2014. jún. 1. 13:48
26/30 anonim válasza:
Na, sikerült már bemenned a mentőállomásra? :D
27/30 anonim válasza:
Ajjjjl....:(( Hát Nekem még nem sajnos :(( De már rajta vagyok a projekten, szülinapomra (most lesz 14-én) egy "Mentőállomást fogok kérni." :DDD
Amm meg én vidéki csajszii vagyok és nem tudom,hogy mennyire fogadnak szívesen ilyen látogatókat:):( Mert nem akarom,hogy elzavarjanak,az biztos nehezen dolgoznám fel,mert érzékeny vagyok:(( 15L
28/30 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok... És minden igaz rám, 15 éves vagyok, vidéki és érzékeny. :D Ja, meg persze imádom a mentőket.
29/30 A kérdező kommentje:
Még nem voltam, viszont lehet hogy hamarosan sikerül elintéznem. :) Szívesen megismernélek kicsit jobban titeket. Üzibe tudnátok facebook nevet mondani? És ami a poén: szintén 15/L vagyok! :)
2014. jún. 11. 18:07
30/30 A kérdező kommentje:
Megdumálhatnánk, hogy találkozunk és közösen benézünk egy mentőállomásra. Hármunkat már csak nem zavarnának el... Vagy ha igen, majd közösen feldolgozzuk. xD
2014. jún. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!