Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor lesz nyílt nap valamilye...

Mikor lesz nyílt nap valamilyen mentőállomáson?

Figyelt kérdés
Mindegy mikor és hol. Érdekel a mentők munkája, és minden álmom egy ilyen mentőállomás látogatás. (Légimentőkhöz is szívesen mennék)Sajnos mindig csak utólag értesülök az ilyenfajta eseményekről. Kérem aki tud segíteni, írjon! Köszönöm szépen.

2014. máj. 20. 20:30
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
De:)
2014. máj. 24. 19:56
 12/30 A kérdező kommentje:
Én is...xD Miért? :)
2014. máj. 25. 12:20
 13/30 anonim válasza:
Ja,hát csak kérdem:)
2014. máj. 25. 19:43
 14/30 anonim ***** válasza:
Lehet más állomásokon van de itt Borsodban nem hallottam ilyenről, pedig talán aznap is dolgoztam.
2014. máj. 25. 21:49
 15/30 A kérdező kommentje:
Valljuk be csajok, odáig vagyunk a szolgálati ruhában, életüket ÉRTÜNK kockáztató mindennapi hősökért! :D ( és a járgányaikért ) :) Utolsó válaszoló: Csak nem egy mentőállomáson dolgozol? :) Nem tartják mindenhol, szerintem csak elszórtan néhány nagyobb városban.
2014. máj. 26. 07:19
 16/30 anonim ***** válasza:
Központi rendezvények szoktak lenni. Országosan meg általában a megyeszékhelyeken. Amúgy ha odamentek egy mentőállomásra, h szeretnétek körbenézni szerintem senki nem fog elzavarni benneteket. Legalábbis nálam már volt ilyenre példa. Körbenéztek beszélgettünk aztán vonultunk. Ennyi.
2014. máj. 27. 15:31
 17/30 anonim válasza:

Köszi a választ!:))

Mondjuk a párom révén Nekem mindig van bejárásom mentőállomásra!;) <3 *------* Bocsii, csak annyira nagyon szeretem!:)) Életem Szerelme<3:)

2014. máj. 27. 20:08
 18/30 anonim ***** válasza:

"Utolsó válaszoló: Csak nem egy mentőállomáson dolgozol? :)"

De. Ezért mondom szoktak időnként jönni csoportok körbenézni, de ilyen konkrét nyílt nap nem volt. Pedig Miskolc megyeszékhely.

2014. máj. 29. 20:18
 19/30 anonim válasza:
Nem.
2014. máj. 30. 13:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor lehet nem sokára benézek egy mentőállomásra, és remélem tényleg ,,nem fognak elzavarni"! :)
2014. máj. 31. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!