Ti mit tettetek volna?
A bolti eladói/pénztárosi munkában elég alap dolog a kommunikáció, ha nem tudtam megkérdezni ezt az egyszerű dolgot hogy mihez jár ajándék fagyi, háááát...
Mennyi idős vagy? Normál állás vagy diákmunka? Tanultad ezt valahol? Én a helyedben elgondolkodnék, nincs-e számomra megfelelőbb pálya. Nem lesz jó neked ha minden hónapod egy merő stressz hogy mit rontottál el, meg hát anyagilag se éri meg mindig fizetgetni...
De egy munkahelyen muszáj az ilyen alapdolgokat tisztáznod, és ez bármilyen munkahelyen így lesz. Még kell hogy dolgozz vagy 40 évet, valahogy próbálj belejönni, erőt venni magadon. Biztos van valaki akivel jobban tudsz beszélni, ha nem a főnök akkor kolléganő, kérdezd őt.
Egyébként nem hiszem hogy 10 jégkrém miatt (amit lehet hogy teljesen jól adtál oda) valami nagy bajba kerülnél.
Lelkiismeret-furdalás pár fagyi miatt? Ugyan már, ne törődj vele. A főnököd majd leoszt, ha nem tetszik neki, de ne idegeskedj miatta, nem éri meg.
Tanuld meg mihez kell adni az ajándékot, ha nem megy, írjad fel egy papírra és rakd ki a pult alá.
23 évesen még sok lehetőséged van, érdemes lenne elvégezni egy OKJ-t vagy levelezőn alapszakot. A mostani munkahelyed hosszútávon nem lesz jó.
1.tájékozódás " vannak jégkémek, amik járnak valamihez"-ezen jót nevettem.
2.elhivatottság. úgy vezesd a boltot mintha te lennél a tulaj,a pénzre figyelni kell.nyilván szórakozott vagy,talán játéknak fogod fel az egészet.
kifizeted a 10 jégkrémet és kész,el van intézve,ne parázz rajta mert nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!