Miért hiányzik ennyire Magyarország, menjek vissza ha ennyire rosszul érzem magam itt?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve költözünk ki külföldre. Itt van a család, van meló, jó fizetés, tehát jut más dolgokra is pénz. De mostanában úgy elfog a honvágy, hogy nem igaz. Tudom az otthoni helyzeteket, a fizetést, hogy nem jut egyébre pénzed..de ez engem valahogy hidegen hagy. Van pár barátom itt, de a régieket valahogy semmi sem pótolja, és a régi iskolám is hiányzik, úgy érzem otthon kellett volna továbbtanulnom/maradni. Ami a legfőképpen hiányzik az a városom..olyan érzést kelt bennem, hogy nem lehetek ott, valami borzalom.. Tudom azt is itt jó cuccok meg minden, de én nem kérek többet, hogy hadd beszélgessek a régi barátaimmal, és sétálhassak a városomban. Annyira hiányzik minden magyar dolog, a nyelv is, a magyar kosztok..és hiába jövő szempontjából itt érdemesebb maradni, de biztos vagyok benne otthon is tudok kezdeni valamit az életemmel..valaki jár még a cipőmben? Vélemény?2014. máj. 18. 20:24
1/7 anonim válasza:
Én például semmi honvágyat nem érzek. Persze pár barát hiányzik, de ezt túl lehet élni.
Mi hiányozna magyarisztánból? Semmit nem tudok mondani hirtelen. Kösz, én jól érzem itt magam.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy a magyar életszínvonal is jobban tetszik, mint az itteni, egyszerűen nem élvezem, hogy itt vagyok.
2014. máj. 18. 20:30
3/7 szántóvető válasza:
mondj le ezekről a dolgokról,gondolj a gyerekeidre,ők egy jobb életet fognak élni nélkülözés nélkül.gyertek Magyarországra pihenni évente 2-3 alkalommal aztán menjetek haza.
4/7 anonim válasza:
Hova költöztél, Romániába, Albániába?
Én nem tudom elképzelni, ohgy Mémetországból valaha is visszaköltözzek a Balkánra.
6/7 A kérdező kommentje:
Van benne valami amit mondotok, de azt hülyeségnek tartom, hogy csak csalással/hazugsággal lehet pénzhez jutni Mo.-on. Ez NEM így van, hány embernek van sokat fizető állása, és vagyona. Csak valamit tenni is kell érte, mert, hogy csak várod a hívásokat melóért, nem jutsz előrébb. Olyan szakmát kell kitanulni, amiből megélhetsz bárhol. Ha nem is most a későbbiekben mindenképp visszamennék, de ez majd eldől.
2014. máj. 18. 20:58
7/7 anonim válasza:
Hát akkor gyere vissza b*zdmeg!
De majd ha nem lesz lóvé, meg köpedelem emberek vesznek majd körül, akkor ne idegeskedj! Sőt, élvezd, hogy csesztetnek, meg úgy néznek rád, mint valami sz*rra.
Hamar le fog esni, hogy mordorba érkeztél, és nem te vagy Gandalf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!