Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hiányzik ennyire Magyaro...

Miért hiányzik ennyire Magyarország, menjek vissza ha ennyire rosszul érzem magam itt?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve költözünk ki külföldre. Itt van a család, van meló, jó fizetés, tehát jut más dolgokra is pénz. De mostanában úgy elfog a honvágy, hogy nem igaz. Tudom az otthoni helyzeteket, a fizetést, hogy nem jut egyébre pénzed..de ez engem valahogy hidegen hagy. Van pár barátom itt, de a régieket valahogy semmi sem pótolja, és a régi iskolám is hiányzik, úgy érzem otthon kellett volna továbbtanulnom/maradni. Ami a legfőképpen hiányzik az a városom..olyan érzést kelt bennem, hogy nem lehetek ott, valami borzalom.. Tudom azt is itt jó cuccok meg minden, de én nem kérek többet, hogy hadd beszélgessek a régi barátaimmal, és sétálhassak a városomban. Annyira hiányzik minden magyar dolog, a nyelv is, a magyar kosztok..és hiába jövő szempontjából itt érdemesebb maradni, de biztos vagyok benne otthon is tudok kezdeni valamit az életemmel..valaki jár még a cipőmben? Vélemény?
2014. máj. 18. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Én például semmi honvágyat nem érzek. Persze pár barát hiányzik, de ezt túl lehet élni.

Mi hiányozna magyarisztánból? Semmit nem tudok mondani hirtelen. Kösz, én jól érzem itt magam.

2014. máj. 18. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy a magyar életszínvonal is jobban tetszik, mint az itteni, egyszerűen nem élvezem, hogy itt vagyok.
2014. máj. 18. 20:30
 3/7 szántóvető ***** válasza:
mondj le ezekről a dolgokról,gondolj a gyerekeidre,ők egy jobb életet fognak élni nélkülözés nélkül.gyertek Magyarországra pihenni évente 2-3 alkalommal aztán menjetek haza.
2014. máj. 18. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Hova költöztél, Romániába, Albániába?

Én nem tudom elképzelni, ohgy Mémetországból valaha is visszaköltözzek a Balkánra.

2014. máj. 18. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Német, természetesen. :)
2014. máj. 18. 20:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Van benne valami amit mondotok, de azt hülyeségnek tartom, hogy csak csalással/hazugsággal lehet pénzhez jutni Mo.-on. Ez NEM így van, hány embernek van sokat fizető állása, és vagyona. Csak valamit tenni is kell érte, mert, hogy csak várod a hívásokat melóért, nem jutsz előrébb. Olyan szakmát kell kitanulni, amiből megélhetsz bárhol. Ha nem is most a későbbiekben mindenképp visszamennék, de ez majd eldől.
2014. máj. 18. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor gyere vissza b*zdmeg!

De majd ha nem lesz lóvé, meg köpedelem emberek vesznek majd körül, akkor ne idegeskedj! Sőt, élvezd, hogy csesztetnek, meg úgy néznek rád, mint valami sz*rra.

Hamar le fog esni, hogy mordorba érkeztél, és nem te vagy Gandalf.

2014. máj. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!