Ezzel csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
Azon a napon amikor moziban voltam és este elmegyek aludi akkor így a semmiből felidéződnek a film hangjai és pl ha volt valami nagy robbanás, nyikorgás vagy ordítás a filmben akkor azokat újra hallom és körülbelül olyan hangosan is mint a moziban.2014. máj. 18. 01:20
1/3 szántóvető válasza:
ez csak a hangokkal van így?képi jelenetek nem szoktak felidéződni?pl. jön a zombi rothadó fejjel,elkapja a nyakad és megharap?
2/3 A kérdező kommentje:
ja olyan nincs max a képi dolgok úgy jönnek csak ahogy ültem a moziban és ahogy akkor láttam a vásznon.
2014. máj. 19. 00:23
3/3 A kérdező kommentje:
csütörtökön flex mellett voltam és este úgyan az történt mint a mozisnál. lehet hogy a hangos dolgok így beidegződnek?
2014. júl. 5. 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!