Veszitettetek mar el szamotokra kedves targyat? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
En ma veszitettem el az egyik kendom,amit most decemberben kaptam egyik baratomrol.Nagyon kedves volt szamomra az a kendo.Egesz nap jottem-mentem es mire hazajottem es vettem le a kabatom mar nem volt a nyakamba.Nem vagyok kisgyerek,de bevallom,hogy elpityeregtem magam.Tudom,hogy csak egy targy,de nekem fontos volt.Ti jartatok mar igy?2009. dec. 28. 19:57
11/18 anonim válasza:
Én egy medált, amin a színház szimbólum van (síró-nevető maszkok). 2006-ban kaptam a legjobb barátnőmtől. Májusban van a szülinapom, és abban az évben pont a töri érettségi napjára esett. Még én is elfelejtettem, nemhogy a többiek. Ő meg meghívott ebédelni, és odaadta. Hónapokkal azelőtt mentünk shoppigolni, és akkor mondtam neki, hogy mennyire tetszik, azt hittem, nem is figyelt. Nagyon bánom, hogy eltűnt.
12/18 anonim válasza:
Sajnos sok mindent, egy delfines ezüstkarkötőért meg egy dzsekimért nagyon fáj a szívem... van egy órám, amit a 18. szülinaomnra kaptam, na ha az elveszne, sztem szörnyethalnék...
13/18 anonim válasza:
1 osztályos voltam volt egy kedvenc virágos kendőm.Egyik nap futottam a lépcsőn le (valószínüleg ott hagytam el) mert otthon már nem volt meg.Másnap a suliban minden takarítónőt tanárt pár gyereket is megkérdeztem,hogy nem látták-e tegnap a kendőmet.De senki sem látta.A talált tárgyaknál sem volt.És a lépcsőn se volt:(
14/18 anonim válasza:
A mobiltelefonomat, telis tele számokkal, és ráadásul akkor cseréltem le a régi mobilomat, az új még 2 hónapos sem volt. Nagyon sajnáltam. Kerestük, csörgettük, amerre jártam, de nem lett meg. Azóta már találtam vagy három mobiltelcsit, és érdekes mindet vissza tudtam juttatni a gazdájának. Én is örültem volna az enyémnek, de sajnos én nem kaptam vissza!!!
15/18 anonim válasza:
Idétlenül fog hangzani de a fogamat.6 évesen az első fogam kiesett az iskolában. A folyosón sírtam és kerestem. Egy 6.os fiú másnap megtalálta és odahozta. Még ma is barátok vagyunk... nem is baj, hogy elveszett :)))
16/18 anonim válasza:
Nekem egy bögrémet törte össze egy kollegám, meg is sirattam, mert a legjobb barátnőmtől kaptam, és akkor már 10 éve abból kávézgattam. Erre kaptam egy ugyanilyen bögrét ugyanattól a lánytól, nem viccelek, az 1 hét után tört össze, akkor is sírtam :(
17/18 anonim válasza:
5.-ben történt.........Egy táncversenyen kaptam egy igazi ezüst nyakláncot amin a nevem kezdőbetűje állt.Éppen edzésről jöttem ki letettem a padra amikor leesett a földre. gondoltam majd később összeszedem csak előtte felöltözök........utána jöttek a karatésok és elfelejtettem felszedni a nyakláncomat másnap már sehol se volt ....tuti hogy egy karatés vitte el ........még azóta is siratom a nyakláncomat.:(
18/18 anonim válasza:
Nem kell az ilyet siratni,majd kapsz majd még máskor is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!