LoL-ban mit jelent a support?
Akkor főleg soraka bár elég nehéz vele:D
kösz a választ
Soraka épphogy nem ANNNNYIRA jó support. Ott a heal meg a silence, de ennél sokkal jobb supportok is vannak.
Szerintem az egyik legjobb Zyra, illetve Nami, Sona.
Eleve szerintem egy baromi nagy csapatharc fordító ulti jó egy supportnál. Jó a csapat heal is, de azért van annál gyilkosabb is :)
Itt betudod jelölni hogy a supportokat mutassa.
A mostani metában semmit nem érnek azok a suppok akik jó sustaint adnak. Talán 4.8ban több figyelmet kapnak.
Jelenleg a legjobbak: morgana, thresh, leona
(talán még braum)
A többivel is lehet alkotni de egy jó support a fenti 3ból és kampó.
Bullshit :) Egy jó Nami bármikor eltud verni egy jó Leonát. :)
Gondolj bele egy 200+ Main Nami, vagy Sona ne tudna jobban supportolni mint egy ugyanilyen gyakorlott Leona? Ezek most divat supportok, de nem nevezném jobbnak.
Divat support Lux meg nidalee...
Nézd már meg a tier listát. :'D
Messze ez a 3 legjobb és agyon buffolt. Arról nem is szólva, hogy egy nami és sona mennyire papír és elolvad fél másodperc alatt. Az a kis cc meg nem ér annyit, egy tfben ott a vége.. Nami is jelenleg olyan adck mellé párosítható akik a meta legalján vannak kb.
Akkor már inkább karma...
Szerintem nagy butaságokat írsz, de nem is akarok ezen vitatkozni.
Neked ez a véleményed, nekem az.
Az meg, hogy ki mennyire papír... a buildtől, a rúnáktól és a masterie-től is függ.
Nekem elég népszerűnek tűnik :)
Szerintem amúgy zárjuk le a vitát, mert meddő. Az én véleményemen úgysem változtatsz, én meg nem is akarom megváltoztatni a tiédet, csak nem tetszett a stílus, ahogy leszóltad a válaszomat.
Szóval lazán :) ez egy játék :)
Utolsó, ha eddig miden próbáltad próbáld ki a tank Swain topot.
Baromi jó... :) (Spirit visage alap item :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!