1 hét Párizsban vagy 54 alkalom (óra) egy modell iskolában? Ki melyiket választaná, és miért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:10
1/9 anonim válasza:
Párizs;)
A modellkedés annyira sosem izgatott,viszont minden álmom,hogy bejárjak sok sok szép várost.Az egyik úticél pont Párizs,ill. Franciaország.Szóval nem kétséges,hogy Párizst választanám;)
15/L
3/9 anonim válasza:
modellkedés, mert már régóta érdekel ez a dolog.
16L
4/9 anonim válasza:
egy hét párizsban a divat fővárosában
6/9 anonim válasza:
Modellkedés:)
de mindneki máshogy van vele..
ha anyira akarsz igyiselmész amjd menni Párizsba a modellsulit meg fiatalon kell elvégezni:)később már nem jó..
de TE érzed:)
P.S.: Egy lány...
7/9 anonim válasza:
Párizs.
A modellkedés nem vonz, meg már kinőttem abból a korból, hogy elkezdjem.
8/9 anonim válasza:
Szerintem csak a 14-15 éves kamaszlányok választják a modellkedést vagy az akinek már elege van Párizsból annyit járt ott... egyértelműen Párizs, annyi látnivaló van ott, gyönyörű lehet... sajnos még én sem jutottam el oda.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Párizsba sajnos nem jutottam el, mert efújták az utazást =( a modellkedést meg talán jővőre kezdem el =) idei cél a sítábor lesz a sulival :D
2010. szept. 7. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!