Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Papok közt vannak ateisták?

Papok közt vannak ateisták?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Papnak lenni ugyanúgy egy foglalkozás, mint fodrásznak. Érteni kell hozzá, szép beszédeket tartani, tájékozottnak lenni a vallási kérdésekben, ismerni a régi szövegeket.. Ezért kap havonta x pénzt. Ennyi.

Ugyanúgy lehet köztük ateista, gyilkos, vegetáriánus, stb.

2009. dec. 29. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

"Tudtommal a papok között zsidók is vannak. Ezek a zsidolikusok. A zsidók pedig általában sátánisták (lásd szabadkőművesség) tehát vannak - nemhogy ateisták -, hanem sátánisták is"

Ez igaz.A szabadkőművesek tényleg sátánisták,még ha ezt sokan nem is hiszik el...

2009. dec. 29. 13:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Zsidó,sőt nemet!de nagyon szeretem a zsidókat semmi bajom nincs velük, szerintem te ha tudnál magadnak hadvezért választani, te Hitlert választottad volna ! A bajok ezektől az emberektől származnak, sajnos.Nem szabad senkit lenezni.Senki se tehet róla hogy hova születik.
2009. dec. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!