Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pedofília és a Papok!?

Pedofília és a Papok!?

Figyelt kérdés
Kötelet adnék minden ilyen embernek!
2010. ápr. 21. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ultra gáz!
2010. ápr. 21. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Szeretjük a gyerekeket!

Attila atya

2010. ápr. 21. 19:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Most komolyan ,nem hiszem,hogy örülnél annak. ha a Te gyerekedet is molesztálna egy Attila atya.
2010. ápr. 21. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért?Miért baj hogy szeretem simogatni a kis...:D

Szintén Attila atya

2010. ápr. 21. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt csak most tudod? :D

Én undoritonak tartom :S

2010. ápr. 21. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Attila Atya vétkeztem a gyermekeddel, kérlek oldozz fel!
2010. ápr. 21. 20:39
 7/8 anonim válasza:
Liberális szabadkőmüűves propaganda.
2010. jún. 30. 06:46
 8/8 anonim válasza:
Es meg ok predikalnak a templomokban remelem a pokolba jutnak az ijenek en mindet osze szednem es gazkamraba zarnam oket az is biztos de ezekkel a problemakkal nem foglakoznak sehol mert ok isten szolgai na ne rohogtessenek ingyen haz , auto es meg szentek is :D ? Persze Michael Jackson-t sirba tettek akire egy bizonyitek sem volt es californiaban azert eleg szigoruan veszik az ijet es megis sokak szemeben egy pedofil allat de a papokra milllionyi bizonyitek van es megis imatkoznak nekik meg igy meg ugy hat van isten az egben mert sztem nincs legalabb is en nem hiszek benne mert en meg nem lattam es csak abban hiszek amit latok :DDD
2011. aug. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!