Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan állapíthatom meg egy...

Hogyan állapíthatom meg egy Rolexről hogy eredeti-e?

Figyelt kérdés

Édesapámtól kaptam egy órát, de nem tudom hogy eredeti.

Rolex Submariner (nem tudom pontosan milyen típus) Ha beviszem egy óráshoz az megtudja nekem mondani hogy eredeti e? És ha igen mennyiért?

2014. máj. 14. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Indoklást is írok, ugyan az óra önmagában több sebből is vérzik, de maradjunk a számlapnál:

-a Rolex logo el van csúszva

-az oyster után kötőjel nincs az eredetinél

-a lupe pozíciója rossz iparosmunka

-a lupe nem nagyít megfelelően

-a dátumváltás nem pontos

-a dátum betűtípusa nem megfelelő.

És ez csupán a számlap. Az óra egy vacak kínai gagyi.

2014. máj. 18. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, hogy egyesek csak kérdezni tudnak, egy "köszi"-t visszaírni meg full luxus nekik.. Ha már az óráról kiderült, hogy nem ér milliókat, de még tízezret sem..

De ezt a kedves tulajdonos is sejtette. Óráshoz bevinni 'ciki' lett volna, de nem megköszönni a segítséget nem az?

2014. máj. 20. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kapod fel kérdező a vizet. Szerintem tisztába vagy a családod anyagi helyzetéről. Ha jól megy, és apukádnak volt feles több milliója neked egy órára, akkor lehetséges hogy eredeti. De ha csak egy kubikos tróger akkor 100% hogy egy hamis vackot kaptál...
2014. máj. 20. 22:42
 14/15 A kérdező kommentje:

1. Én nekem honnan kéne tudnom édesapám vagyonáról? Több éve tartalékolhat vagy akárhonnan szerezhette az órát. Egy 1,2 milliós óráról beszélünk, egy autó ára.

2. Amiatt kaptam fel a vizet, hogy hogyha én nem túrkálok édesapám zsebében, akkor más miért teszi?

2014. máj. 21. 21:15
 15/15 Fuuton ***** válasza:

A kubikos tróger kicsit erős nem gondolod?

Mert valakinek nincs pénze, az nem ember?

Pökhendi bunkó...

Kérdező: én sajnos nem értek annyira az órákhoz, de interneten találhatsz cikkeket erről.

https://www.youtube.com/watch?v=Gl0rZggn2ro

Ez a videó talán segítségedre lesz.

2015. márc. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!