Hogyan állapíthatom meg egy Rolexről hogy eredeti-e?
Édesapámtól kaptam egy órát, de nem tudom hogy eredeti.
Rolex Submariner (nem tudom pontosan milyen típus) Ha beviszem egy óráshoz az megtudja nekem mondani hogy eredeti e? És ha igen mennyiért?
vajon honnan is lehetne tudni.
pl ha nem rendelkeztek pár 100millával vagy milliárdokkal akkor kétlem hogy apád venne neked egy eredeti rolexet.
nézd meg az árakat
megmondjak ingyen
amugy nezz fel a netre ott meglatod milyen az eredeti es milyen a tied mert sok a kulombseg a kinai es eredeti kozt
okoskodni?
ez neked okoskodás?
rolexről beszélünk,én magasról leszarom hogy mennyi pénzetek van,nem is kérdeztem meg hogy mennyit keresnek a szüleid de teljesen egyértelmű hogy nem lehet eredeti rolex ha egyszer az anyagiak pl nem engedik meg.
azt hiszem ez teljesen logikus és nem pedig okoskodás.
Figyelj, óragyűjtő vagyok, van subom is, ha töltesz fel képet, 100%-ra megmondom, hogy eredeti-e.
Számlap+ hátlap.
Szia, ha üveg hátlapú, akkor hamisítvány.
1953-ban gyártott a Roli egyedül 2 modellt átlátszó hátlappal - egyik sem sub volt.
Segítsetek! Svédországból kaptam egy Rolex órát nagybátyámtól.
Sajnos pár éve egy órás belenyúlt, nem működik. Papírt nem adott hozzá, nem új volt, ő vett másikat, es ezt csak úgy odaadta.
Szeretnem tudni hogy így eladható e, es mennyiért kb.
100% ra nem tudom de ez lehet a fajtája! a neten összehasonlítva.
Itt a kép :
Köszi a segítséget!
Legyszi rosszindulatból ne írjatok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!