Voltatok már így?
Milliószor...
És van is igazság az érzéseidben... Megesik, hogy a cél, amit elérsz nem is volt olyan jó, vagy neked való, mint amilyennek a képzeletedben élt.
Vagy lógva hagyod: ez a kategória az a srác aki pl több, mint 20 éve rajong értem, én meg azóta férjhez mentem, gyerekeket szültem stb. A cél meg nem szerzése valamilyen furcsa módon konzerválták és idealizálták az érzéseit irántam. Valószínűleg SOHA nem múlik majd el teljesen.
Vagy megpróbálod elérni: vagy olyan, amilyennek képzelted, vagy nem; de akkor már legalább tudod és nem gyötör tovább. Majd találsz új célt. Azt mindig lehet ;)
Persze. Pl 10 éves koromban. Kaptam havi zsebpénzt és költhettem (nem vagyunk gazdagok, csak átlagosak, de megkaptam az esélyt). Nagyon hasznos dolgokat vettem, és egy pókeres film után vettem 8000-rt egy pókerkészletet. Baromira szerettem. De itt is igaz volt, ez a csoda is három napig tartott. Egy nap már nem tetszett, s eszembe jutott, hogy vehettem volna ólcsóbban, több és szebb zsetonnal is. De már késő volt. Bár azóta még használom, de nem olyan sűrűn mint a ,,csodanapokban". És persze többször is előfordult ilyen velem, csak ez jutott előbb eszembe. Jó ez a gondolatod, hogy ,,...a remény se lesz meg."
Mogyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!