Voltatok már így? Szerintetek nem túlzás? Többi lent.
Figyelt kérdés
Michael Jackson rajongó vagyok, de piszkosul..őszintén, bármit megtennék, hogy valahogy visszahozzam, vagy legalább találkozhassak vele. Szinte mindent tudok róla, és nagyon ellene vagyok az összes pletykának, amit róla mondtak, és írtak.. az ő zenéit hallgatom minden áldott nap, könyveket olvasok, interjúkat, klipeket nézek vele kapcsolatban. Már kiskorom óta rajongója vagyok, és mikor meghalt, hónapokig(még mai nap is) sírok utána, minden bajom van. Egyszerűen imádom..és ha mondjuk,valaki leszólja,vagy ha szóba hozom, és lehurrog miatta, hogy őt szeretem, egyből ráüvöltözök, vagy nagyon megsértődök..nektek van ilyen előadótok esetleg, akiért így oda vagytok? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2013. dec. 30. 14:10
1/1 anonim válasza:
Ez nem természetes... Ez már függőség. Szerintem menj el orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!