Néha szoktam látni hogy a lányok ilyeneket írnak ki msn-re: viki, lucám, vivim rékám. 1:ennek mi az értrelme? 2:félreérthető nem?
több dolgot? pontosan
mossunk, főzzünk rátok, emelett ügyeljünk a gyerekre és dolgozzunk, de szánjunk időt magunkra is...nektek meg kivan nyalva kb a seggetek...már bocsi de ez igyvan:/
ennyi kis dolog talán nekünk is kijár...
ehh kedves tegnapi 18:01-es kommentelő...nem vok szánalmas én sem sértegettem igy senkit...szal te se beszélj így velem:S
valahol igazad van, csak tudod mai világban a nők is dolgoznak...hahóóó nem a 15.században vagyunk bár te lehet hogy ott élsz-.-
én nem vitázok ezen..a pasik mindigis azt fogják hinni magukról hogy nekik nehezebb az élet mert dolgozni kell (hisz te is ezt magyaráztad)..csak akk tod nem kell elvenni egy nőt meg gyerekeket csinálni és akkor már nincs enek ilyen gondjaid...a másik meg igen..főzünk és eszünk is belőle de elnézést érte..(Y) mellesleg mi látunk el titeket..akkor ti dolgozzatok:)
hát a lányoknak kvára nem szabad többet sőt
ék nem bonyolodhatnak 1éjszakásba mert k**rvák lesztek, mig nálatok normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!