Mi a terved szilveszterre?
Figyelt kérdés
Hová mész, kivel?2009. dec. 27. 12:19
1/11 anonim válasza:
még nem döntöttünk valszeg a barátnőimmel házibuli de ha mégse jönne össze akkor itthon kuksolok a családdal:P:P
2/11 anonim válasza:
hacsak addig nem fog egy kis pénz a lábam elé esni (nem fog) akkor kínzom magam a Sas kabaréval, aztán alszok.
3/11 anonim válasza:
Én is Saskabarézok:D
Egy üveg pezsgő társaságában:D
Besokalltam haveroktól..úgyvolt hogy szórakozóhelyre megyünk,de mindegyiknek hirtelenjébe közbejött valami-.-"
5/11 anonim válasza:
netezek otthon :"S
utálom a szilvesztert meg amugy se vagyok partyarc..
6/11 anonim válasza:
jól leiszom magam.........colával
xD xD
7/11 anonim válasza:
Mivel én 30-án megyek koncertre, így szilveszterkor otthon fogok alukálni:) Úgyis utálom az ilyen mondvacsinált dolgokat. Akkor bulizok, mikor nekem jól esik, és nem akkor amikor 'illik'.
8/11 anonim válasza:
elvánszorgok a kanapéig a tesómmal és lesem a tvben az irigy mirigyeketXD
9/11 anonim válasza:
Itthon leszek és éjfélig olvasom az eclipset (Stephenie Meyer-napfogyatkozás)! :) A családom meg rokonok, pedig jól berúgnak én meg, csak röhögök rajtuk! :P
10/11 anonim válasza:
egyik barátnőmnél lesz házibuli. kb 10en leszünk. remélem jólesz!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!