Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a terved hétvégére?

Mi a terved hétvégére?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne egy kicsit kertészkedni. :)
2011. febr. 18. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

tanulok, dolgozok, edzek, barátaimmal leszek.

16/L

És neked?:)

2011. febr. 18. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szülinapomat ünnepelni egy étterembe.
2011. febr. 18. 14:24
 4/8 anonim válasza:
100%
Internet, barátokkal séta....
2011. febr. 18. 15:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Én nem tudom, mit csináljak, egész nap punnyadok, és a következő 2 nap se ígérkezik jobbnak... :(

19/l

Jöhetnek még válaszok :)

2011. febr. 18. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
14:24-esnek boldog szülinapot :)
2011. febr. 18. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

A mai délután a pihenésé. Gépeztem, körömlakkoztam, zenét hallgattam, szóval lazultam. Nem sokára megyek el sétálok egy nagyot, aztán elmegyek anyum munkahelye felé és együtt hazajövünk.

Holnap délelőtt takarítok, utána tanulok egy kicsit, mert könnyen megeshet, hogy vasárnap nem fogok tanulni. Délután egy kicsit szépítkezek, pihenek, készülődök.Este megyek bulizni (koncertre) barátnőmmal.Ráadásul lesz ott egy írtó helyes srác is:) Remélem lesz majd valami.

Vasárnap gondolom vagy 10-ig alszok majd. Utána fél óráig ébredezek, elmegyek a fürdőbe rendbe szedem magam, megebédelünk. Délután nem tudom mit fogok csinálni:)

15/L

2011. febr. 18. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Na az tök jó :) Milyen koncertre mész majd? :) Majd gondolj rám is, szívesen mennék én is koncertre, de mostanában nem lesz semmi olyan, ami érdekelne... :(
2011. febr. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!