Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az airsoft...

Szerintetek ez az airsoft tudna végezni egy madáral például egy verébbel kb 10-20 méter távolságbol?

Figyelt kérdés

[link]

Most akarok vásárolni egyet és szeretném tudni, hogy mire képes az ereje.

2014. máj. 8. 11:30
1 2
 1/19 anonim válasza:
Semmiképp sem, ezt inkább másodlagos fegyverként érdemes használni épületharcoknál. Egyébként állatokra lőni airsoft fegyverrel állatkínzásnak minősül és a törvény bünteti!
2014. máj. 8. 13:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Kösz, de még várom a véleményeket.
2014. máj. 8. 14:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de remélem a kérdés csak elméleti...
2014. máj. 8. 17:52
 4/19 Jakus Tamás ***** válasza:

Hát nem sok dolgot adott ki a fegyverről a link de a név alapján valamennyire be tudtam azonosítani a típust.

Nem, nem tud végezni egy madárral.

De egyébként tájékoztatlak téged hogy ezeknek a fegyvereknek az erejéek van mértékegysége és nem abban mérik hogy mekkora távolságből képes egy szerencsétlen állatot kinyírni. ha tényleg erre vágysz vegyél egy csúzlit és ne az airsoft közösséget rombolt az ilyen tettekkel...

2014. máj. 9. 15:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Tamás, eszembe se jutot mdarakra lövöldözni, csak egy kérdés volt, hogy tudjam mire képes mielőt meg vásárlom.
2014. máj. 9. 21:59
 6/19 A kérdező kommentje:
De erröl az airsoft közöségröl eddig nem is tudtam, mesélj még egykicsit rola :)
2014. máj. 9. 22:01
 7/19 anonim ***** válasza:
Airsoft közösség = szervezett airsoft játékokon csapatokban játszó emberek, nem pedig airsoft-al utcán hadonászó, utcára kilövöldöző vagy madarakra lövöldöző hülyegyerekek. Pont az ilyen idióták miatt van ennek a jó kikapcsolódási formáról rossz véleménye az embereknek. Te madarat akartál vele lőni csak letagadod, mert ezek a válaszok jöttek. Hány éves vagy 15?
2014. máj. 10. 15:36
 8/19 A kérdező kommentje:

Tudod mit?! Igen, madarakra akarok lövöldözni és az utcán is terveztem, hogy lövöldözök.....szóval be kaphatod xD

Am 17 vagyok :D

2014. máj. 10. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod ki anyukádon?
2014. máj. 11. 13:37
 10/19 A kérdező kommentje:
Szívesebben próbálnám ki rajtad :))
2014. máj. 12. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!