Hogyan tudom gyorsan tágítani a fülem, fájdalommentesen?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem a fekete kis csiga már átment szombatig remélem meglesz az 5-ös méret segítsetek, hogy tudtok-e vmi tanácsot2014. máj. 8. 10:50
1/2 Kegyetlen Igazság válasza:
Sehogy. Gyorsan sehogy. Ehhez idő kell. Ha megfelelő tempóval csinálod nem fog fájni, de ha feszegeted mert neked ez lassú akkor fájni is fog és csúnya is lesz.
2/2 anonim válasza:
Szia.
Haha, igaza van az elsőnek. Csak lassan lehet, vagy fájdalmasan.
Nekem egy kicsit nagyobb lyukból /mint a rendes fülbevaló/, lett gyorsan 3mm-s. Egyik ismerősöm nyomta gyorsan át a fülemen. Utána lezsibbadt, majd fájt köbö 1 hétig.
Most /tegnapelőtt, tegnap/ 3mm-ről lett megcsinálva 8mm-re. Popsi kenőccsel /ténylegxD/ lett bekenve, hogy csússzon és hideg vízzel kicsit lehűtöttük. 1-1,5 nap alatt behúztam rá azt az 5mm-t. Most már muszáj volt beletenni az akrilt, mert fotózásom volt. De sebes, fáj, meg nem bírom ki-be venni, szóval minimálisan tudom csak tisztítani. /Este sebkenőccsel kenegetem./
Szóval: vagy lassan csinálod, VAGY hülye vagy és sietteted, mint én és fáj.
De azt írtad hogy egy kis fekete csiga átment. Mekkora csiga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!