Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet fájdalommentesen...

Hogy lehet fájdalommentesen tágítani a fülcimpámon a fülbevalóm lyukát?

Figyelt kérdés

(Háttérinfó: Múlt félévben sokszor volt, hogy néhány napig nem volt benne fülbevaló. Nem nőtt be, csak összeszűkült. Ráadásul bizsu volt benne, ami nagyon vékony.

De a bizsut nem szeretem, mert befeketíti néha a fülemet, nem tudom miért.

Ma betettem a jó öreg aranyat. Csak az jóval vastagabb! Alig ment bele. De belement, és nem repedt fel a bőr. Most estére viszont már hülyét kapok tőle, annyira feszít.

Mit tegyek???

Nem nagyon akarom kivenni, mert akkor megint rossz lesz visszatenni. :) Vagy vegyem ki? De akkor hgoyan tágítsam ki, hogy újra hordhassam az aranyfülbevalóimat???)

Ötlet?

2011. dec. 5. 20:57
 1/6 anonim válasza:
szerintem egy ilyen kupos valamit tegyél bele :D ami vastagodik és néha tolj rajta egy kicsit :D
2011. dec. 5. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd bent az aranyat, akárhogy feszít, és próbáld meg lejegelni. Tegyél be egy vizel ruhazsepit a fagyasztóba, és ha megkeménykedett, akkor jegeld a füled. Ha érzéketlen, akkor talán megpróbálkozhatsz azzal is, hogy kicsit "nyújtogatod" a lyukat. De legyél türelmes, ne akarj egyszerre sokat tágítani, nehogy gond legyen. Amúgy régen lehetett kapni recept nélkül Lidokain sprayt, nem tudom lehet-e még, vagy már receptes, de akár azzal is próbálkozhatsz. :)
2011. dec. 5. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Kúpos valami? :) Hát olyanom nincs sajnos. :)

Szerencsére nem fájdalmasan feszít, hanem "csak" kellemetlenül. Talán jegelni nem kell. Vagy úgy értetted, hog yha jegelném, akkor huzigáljam utána? Attól félek. :(

ha ezt akkor nem szedem ki, akkor vajon ettől fog tágulni?

Azt sem tudom, hogy az öregasszonyoknak hogyan tágult ki, mert azoknak átlátni néha a fülbevalújuk mellett... Ők hogy csinálták?

2011. dec. 5. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Úgy gondoltam, hogy lejegeled, aztán cibálod :D

Amúgy az öregasszonyok úgy csinálták, hogy megnyúltak a kötőszöveteik a koruk miatt. Arra azért neked még várnod kell egy kicsit. Gondolj bele, hogy örülnének ők a te kislyukú fülednek :D:D

2011. dec. 7. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagyis második voltam, bocsi:)
2011. dec. 7. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
"Gondolj bele, hogy örülnének ők a te kislyukú fülednek :D:D" Ezzel jól megnevettettél így késő este! :-D
2011. dec. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!